Коукалова е в конфликт с отбора по биатлон на Чехия

OFFNews 22 март 2018 в 10:37 26136 0

Двукратната световна шампионка по биатлон от Чехия Габриела Коукалова е влязла в остър конфликт със съотборниците си и треньорския щаб.

Тя пропусна олимпийските игри в Пьонгчанг, като посочи за мотив контузия и проблеми с храненето. Оказва се, че малцина са й повярвали.

"Огорчена съм от реакцията на някои хора, за които смятах, че са загрижени за мен. Оказва се, че са имали грижа само, когато съм постигала успехи. Това е много болезнен опит. Когато спрях да тренирам просто ме отписаха и забравиха. Отборът и треньорите бяха против да пропусна олимпийския сезон.

Опитвах се да тренирам, но болките ставаха все по-силни. Спрях и те станаха нервни. Не можех да направя нищо. Не издържах и вече на атмосферата. Всички ме гледаха като предател. В отбора решиха, че си измислям травма, но това не е така. Какъв е смисълът на пропусна олимпийските игри, ако съм здрава?", казва Коукалова в интервю.

Заради хроничните проблеми с прасците, носителката на Световната купа за сезон 2015/2016 година е близо до прекратяване на кариерата.

Очаква се това да се случи още това лято.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!