Топ 5 на най-модерните тенденции в грима за лято 2018 (снимки)

OFFNews 18 юни 2018 в 22:17 6688 0

Лятото е сезонът, в който модата и тенденциите в грима имат най-голямо поле за изява.

Всяка година те са различни и всяка година са все по-дръзки от предишната.

За да бъдете в крак с модата, Ви представяме 5-те най-модерни тенденции в грима за лято 2018.

1. Опушена очна линия

След кратко затишие на тенденцията да се носи тежка очна линия, това лято тя не само се завръща, но и е по-опушена от всякога.

2. Цветни сенки

Ерата на "естествения" грим и телесните тонове приключва. На мода са цветните сенки и колкото по-наситени са, толкова по-добре. Съчетанието на няколко цвята е чудесна идея за лятото, а ако не искате да носите опушена очна линия, спокойно можете да използвате като заместител ярък цвят.

3. Тъмно червило

Въпреки че е прието тъмните цветове за червило да са за студените месеци, това лято точно тези нюанси са най-модерни. Сега ще можете да се наслаждавате на любимото си винено червило през цялата година.

4. Драматични мигли

Драматичният обем никога не е излишен, особено когато става въпрос за мигли. Дългите, пърхащи клепки ще ви превърнат в център на внимание, където и да отидете. За да постигнете това, можете да използвате фалшиви мигли.

5. Руж и червило в един нюанс

За да постигнете този ефект, не е необходимо да търсите руж в цвета на червилото си. Можете да използвате стария метод на професионалните гримьори - използвайте червилото както за устните, така и за бузите.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews