5 тенденции за грим и прически от Седмицата на модата (снимки)

OFFNews 05 юни 2017 в 14:16 58078 1

Снимка Pinterest

Нюйоркската седмица на модата винаги е била огромно медийно събитие. Манекените показват не само неземни тоалети, но и екстравагантен грим, който въвежда тенденциите в макияжа. Представяме ви 5 нови течения, които ще бъдат популярни това лято.

1. „Платнени“ къдрици


Къдриците са сериозна част от визията на „Диор“ за тази година. Коафьорът Гуидо Палау използва старинния "платнен метод", използвайки извити ленти от плат, за да направи косата по-рошава, отколкото може да се направи с маша. Започвайки от корените, Палау навива косата около лентите, оставяйки върховете свободни, за да избегнат прекалено къдрави краища. След като за няколко секунди притиска преса към кичура, той оставя къдриците да се охладят, преди да ги развие и среше.

2. Бляскав гръндж


По време на представянето на колекцията на Алексис Майдъл, устните на моделите бяха изрисувани с интригуващо кафеникавочервено - неофициалният цвят на 90-те години. Това ни върна в ерата на Нирвана.

3. Вълни и обем под лентите за коса


Съвет номер едно за жените, които не искат да прекаляват с третирането на косата - носете ленти за коса, като тези на Орландо Пита. Фризьорът Джеймс Пекис съчетава копринените ленти с нисък кок или леки къдрици. Тъй като коприната има склонност да се хлъзга, Пекис предлага да използвате лак за коса, с който да попречите на лентата да се падне.

4. Сребристи очи



Котешките очи на дамите от филмите винаги са разтапяли мъжкото сърце. Гримьорът Сам Бриант въведе нова мода, като използва втори "пласт" очна линия, само че този път - сребърна.

5. Холограмни очи



Кралицата на гримовете Пат Макграт наложи модата да се слагат блестящи сребърни и златни пигменти под веждите и по клепачите. За да създаде перфектната искрица по време на ревюто на Chane, тя използва техника, с която съчета фини фосфоресциращи брокати с микрофибърни частици, напомнящи на разбито стъкло и подсили цветовете, за да създаде впечатление за "холограма" .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

05.06 2017 в 14:27

Тези прически от другарят Ким ли са одобрени за пускане сред широките народни маси?
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков