България се справи с Аржентина и вече има две победи в Лигата на нациите

OFFNews 27 май 2018 в 13:03 9705 0

Снимка volleyball.bg

Мъжкият национален отбор по волейбол на България победи Аржентина с 3:1 гейма (19:25, 25:19, 25:21, 25:22) в своя трети мач от Лигата на нациите.

Сблъсъкът предложи много емоции от първата до последната точка, а родните национали отстъпиха в първия гейм. В следващите три части обаче състезателите водени от селекционера Пламен Константинов вдигнаха оборотите и успяха да стигнат до пълен обрат, който им осигури нови три точки.

Така България приключи турнира в Нинбо с две победи и една загуба, след като в първия ден "трикольорите" надиграха домакина Китай с 3:2, а вчера отстъпиха на САЩ с 1:3.

Във втората седмица от Лигата на нациите сблъсъците ще се пренесат в България. От 1 до 3 юни националите ни ще разчитат на подкрепата на родната публика в София. "Лъвовете" играят срещу Сърбия, Австралия и Русия в столичната "Арена Армеец".

От 15 до 17 юни националите ни очакват гореща подкрепа и от емблематичните фенове във Варна. Тогава, в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта в морската столица българите се изправят срещу Бразилия, Франция и Канада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews