Шефът на СГС: Слушам как трябва да се платят 200 000 евро, за да ме оставят на мира

Последна промяна на 10 март 2016 в 19:38 4411 6

На мен ми омръзна да слушам как аз лично съм поръчан в определени медии да бъда омаскарен и дискредитиран, да слушам как трябва да се платят суми около 200 000 евро, за да мога да бъда оставен на мира, не е ясно за колко време, заяви пред bTV председателят на Софийския градски съд Калоян Топалов.

Намекват ми за разни флашки, които хвърчат с готови написани статии от някакви институции до определени медии, твърди още председателят на СГС.

Никога не съм имал и нямам никакви връзки с ДСБ, заяви Топалов по повод изказването на премиера Борисов, че двете най-големи съдилища у нас, едно от които е СГС, се държат и ръководят от ДСБ.

Шефът на СГС призова, ако премиерът разполага данни и доказателства, да ги оповести.

В противен случай бих го помолил публично да се извини на мен и на ръководството на съда, каза Топалов.

По думите му от два месеца ръководството на съда и той персонално са обект на медийна война, която слиза на "махленско, шуробаджанашко ниво".

Във връзка със смъртта на съдия Цветан Ценов, за когото се смята, че се е самоубил, и с обвиненията на негови близки, Топалов беше категоричен, че не се е срещал с Ценов в деня преди трагичния инцидент.

Беше му оказвана всевъзможна помощ, създали сме всички условия Ценов да се почувства добре, каза още Калоян Топалов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.03 2016 в 14:30

Държава, затънала до шията в помия. Искали му 200 000 евро. Много ми е интересно ако пратят германски данъчни да разследват стандарта на живот родните бизнесмени, политици и магистрати за последните 15 години какви чудеса ще излязат... Всички до 1 са за затвора или за стадиона, още по-добре!

11.03 2016 в 10:26

И откъде тоз съдия има 200,000 евро. Щото никой не иска пари от такъв който няма...

11.03 2016 в 07:03

Всичките 'магистрати' са от един дол дренки. Знаем как им работи 'правосъдието' по цялата йерархия, видяхме им сводниците като Красьо черничкия, чухме им просташките разговори от 'кухнята', видяхме им и банковите сметки.

Единственият начин батакът да се оправи е уволнение за всички и преназначаване от атестационна комисия отвън.

Същото, впрочем, е необходимо и за тия, дето мътят главите на децата в СУ.

Нали знаете, че и алкохолика михаиу предава право?

10.03 2016 в 21:49

Господ да го прости съдия Ценов, но ... да си съдия и да определяш като "натиск" факта, че са ти възложени дела... Това просто не го разбирам. Как може служебните задължения, свързани с професията, да се тълкуват като натиск?!. Който не може да ги изпълнява, може да избере друга професия. Моите уважения към близките му, както и към паметта на загиналия, но наистина трябва да има сериозно и отговорно отношение към работата, това е за доброто на цялото ни общество.

10.03 2016 в 21:16

Never say never, Топалов.

10.03 2016 в 21:04

Нагъл и елементарен като дудук.