"Оставам с впечатление, че с Борисов сме били в една детска градина"

OFFNews 28 януари 2016 в 08:54 5202 4

Снимка Нова тв

Вече оставам с впечатление, че с премиера Бойко Борисов сме били в една детска градина. Аз съм бил в I група, а той е бил в IV група. 

Това заяви представляващият ВСС Димитър Узунов, който беше определен като "човека на Бойко Борисов" в записа между "двете каки" Румяна Ченалова и Владимира Янева. Узунов бе заподозрян, че е изпратил до Борисов скандалния есемес, в който някои разказва на премиера какво се случва във ВСС.

Той отрече да е изпращал есемеса до Бойко Борисов и уточни, че вече е показал разпечатка от телефона си и има готовност да му бъдат проверени и разговорите през Viber, за каквито говори Владимира Янева пред Румяна Ченалова.

"Не знам как да докажа, че не съм имал комуникация по Viber", допълни той.

Относно призива на управляващите за оставката на ВСС, Узунов коментира: "Намираме се на прага да извършим съдебна реформа и не можем в този момент отстъпим от ангажиментите си. Смятаме, че това не е съобразено с Конституцията и със закона". "Нека не мислим, че политиците, които поискаха нашата оставка, са глупаци. Те не са идиоти - напротив. Те добре знаят, че в тази ситуация нищо не мога да направят. Според моя личен прочит те ни казаха или да се вземем в ръце, или да вървим по дяволите", изтъкна той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!