Мейзер не потърсила помощ за мъжа си, защото се страхувала от сестра му

OFFNews 04 декември 2017 в 12:11 16762 0

Мейзер не потърсила помощ за мъжа си, защото се страхувала от сестра му

Снимка bTV

Анита Мейзер не потърсила близо три часа помощ за съпруга си, защото се страхувала от сестра му. Пред bTV миската, която е в затвора за убийството на Николай Димов, каза, че се страхувала от сестра му Милена заради връзките ѝ в полицията.

Мейзер получи 4 години и 6 месеца затвор, след като съдът я призна за виновна за смъртта на съпруга ѝ, като тя ще трябва да изплати и 150 000 лева. Тя беше призната за виновна и за това, че предложила 30 000 евро подкуп на полицай, за да не я арестува.

„Милена и семейството му мислят, че съм го убила и това е нормално. Не съм решила да излъжа, излъгах, защото знаех сестра му какво ще ми причини. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше как да се обадя на полицията, страхувах се от тази жена, тя е много отмъстителна”, сподели пред камерата на bTV Мейзер, която в момента излежава присъдата си в Сливенския затвор.

Мейзер признава, че е трябвало да откаже на Николай да го върже със свински опашки и просто е направила това, което той е поискал от нея. „Той каквото ме накара, аз го направих. Не съм мислела, че ще се стигне до тук”, заяви тя без да влиза в подробности. По обясненията ѝ Николай бил мъжкар и чрез връзване със свинските опашки щял да демонстрира силата си.

„Ники беше по-различен, като отидем на зала в Лас Вегас той обичаше да дразни шампионите по културизъм и демонстративно вдигаше по-големи тежести пред тях”, сподели Мейзер.

Двамата не са говорили дали това връзване е опасно.

„Задуши се пред мен. Мъчих се да ги отрежа, с веро да ги махна, тичах в кухнята. Всяка вечер мисля за това. Това се случва в онзи ден, прибират ме в ареста и от ареста съм в затвора. Нито можех да го преживея, нито да разбера, че е истина, не можах да го оплача”, добавя тя.

Признала се за виновна заради престоя ѝ в ареста, а прокурорката ѝ обещала шанс за условна присъда. „Пет месеца откачих в ареста и когато трябваше да се прецени процедурата, прокурорката каза, че ако се призная, имам шансове да улуча условна присъда. Когато чух три години затвор колабирах в ръцете на охраната”, каза тя.

Не знам дали ще изляза жива и здрава тука, искам да си отида от тоя свят ненабедена за убийство, каза още тя.

Мейзер разказа, че пиела антидепресанти и имала намерение да се самоубие. "Намериха ми хапчетата, които събирах - нали трябва да имаш достатъчно. Искаше ми са приключа”, сподели тя.

Днес тя категорично отрича да е предлагала подкуп на полицай и обясни, че за това била набедена. 

„Аз съм от дебилните българи и благодаря на Иво Христов, той ми помогна много на мен. Аз съм най-дебилната жена в България. До преди два дни не бях погледнала един документ, свързан с делото ми, не съм си чела и показанията. В мотивите на съдията видях обиди, грешки, неверни неща и се надявам следващите съдии да ги открият и името ми да се изчисти”, коментира тя.

"Бяхме атрактивна двойка – той с мускулите си, аз с моите силикони. Ники се поддържаше със стероиди, анаболи, хранителни добавки. В Америка година не работи и наблягахме как той да наддава и да се яви на „Мистър Олимпия”, разказва Мейзер.

Тя признава, че ѝ липсва нормалния живот, който си представяла да изживее с Николай, с когото можели да бъдат "пенсионери с бастуни на плажа". "Вече мечти нямам", заключи миската.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!