Yettel вдъхнови над 400 000 души за повече добрини по празниците

С много награди, популярни лица и добро настроение интерактивната горичка на телекома зарази малки и големи с предпразнична треска

OFFNews 10 януари 2023 в 12:41 1243 0

Yettel
В най-празничното време от годината Yettel стигна до над 400 000 души с послания за споделено вълшебство и повече добрини за хората, на които държим.

В най-празничното време от годината Yettel стигна до над 400 000 души с послания за споделено вълшебство и повече добрини за хората, на които държим.

Телекомът даде старт на коледната си кампания с мотото „Ти правиш Коледа вълшебна“ и с решимостта да ни вдъхнови за едни незабравими празници, посветени на важните неща и близостта с любимите хора. За да зарази малки и големи с предпразничната треска, в началото на декември операторът даде старт на „Вълшебната коледна гора на Yettel”, с която проправи път на добрите дела по Коледа. Интерактивната инсталация „поникна“ на пет места в София и Пловдив, където Yettel и работливите джуджета на оператора бяха подготвили награди, празнично настроение и срещи с любими популярни лица.

Щастлива суматоха с много усмивки, смях и снимки завладя декоративната горичка, която с петте си събития стигна до над 220 000 души. Почти 5000 от тях споделиха обещанията си за добро, като отговориха на въпроса „Как ще направиш тази Коледа вълшебна?“. Дали като изненадаме приятелите си, като правим повече добри дела или сбъднем нечия мечта, или може би като се обадим на баба и дядо или просто бъдем със семейството си – участниците можеха да избират от петте възможни отговора, които телекомът беше подбрал така, че да ни мотивират за повече споделеност и добрини в празничните дни. В духа на семейния уют и топлота, половината от хората си обещаха, че ще направят Коледа вълшебна като са със семействата си, а 20% споделиха, че искат да направят повече добри дела. Да сбъдна мечта беше третото най-давано обещание; 10% избраха да направят празника вълшебен като изненадат приятелите си, а 8% като се обадят на баба и дядо. Всяко споделено желание беше наградено с красива опаковъчна хартия и включилите се в инициативата на всяка локация участваха в томболи за нов смарт телефон, които донесоха подранили коледни подаръци на петима късметлии.

Благодарение на звездните помощници на Yettel, коледният дух и посланията за повече добрини на телекома заживяха и в социалните мрежи, където с малко помощ от технологиите и много лайкове, сторита и коментари предпразничната треска стигна до още 220 000 души. Първа спирка за вълшебната горичка на Yettel беше столичният бул. „Витоша“, който на 9 декември грейна в празнични светлини и любими коледни песни, изпълнени на живо от детски хор. В събитието се включиха и фитнес треньорът Сами Хосни и половинката му Мила Савова, както и популярната влогърка Маги Сан заедно със своята дъщеричка. В The Mall прекрасните Прея и Ивомила споделиха своите коледни обещания, снимаха се с почитатели и канеха минувачите да споделят своите, а в Sofia Ring Mall коледен дух и усмивки щедро раздаваше тв любимецът Николаос Цитиридис. Интерактивната инсталация изникна и на Коледния парк на пл. „Славейков“ в София, където на помощ на работливите джуджета на Yettel се притече блогърката Ивана Александрова. Празничното турне на декоративната горичка финишира в Пловдив, където заедно с бюти влогърката Гергана стана част от Коледен Базар „Капана“.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови