Yettel дава 1 година безплатна застраховка за най-новите флагмани Galaxy S23 на SAMSUNG

През март премиум устройствата идват с 1 година защита при счупване, намокряне, злонамерена повреда и дори кражба

OFFNews 08 март 2023 в 16:47 1149 0

Застраховка

Снимка Yettel

Почитателите на SAMSUNG, които през март грабнат от Yettel най-новите модели от емблематичната серия Galaxy S, ще получат 1 година безплатна застраховка от телекома.

Почитателите на SAMSUNG, които през март грабнат от Yettel най-новите модели от емблематичната серия Galaxy S, ще получат 1 година безплатна застраховка от телекома.

Последното поколение премиум устройства на бранда идват със защита Смартфон протект+, с която новите собственици на SAMSUNG Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 ще могат да бъдат спокойни в случаи на счупване, намокряне, злонамерена повреда и дори кражба на телефона.

Благодарение на завършената екосистема на устройствата в Yettel клиентите получават грижа за мобилните си апарати, която започва с тяхната покупка и продължава през целия им жизнен цикъл. Потребителите могат да избират от страхотни устройства, които идват с единствената у нас 3-годишна удължена безплатна гаранция, предлагана от телеком. Имат възможност да сключат и застраховка за устройството си, която включва както случайна повреда – като счупване на екрана, или умишлена такава, причинена от някой друг, така и кражба. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ. Всеки клиент има право на до 2 одобрени щети в рамките на 12 месеца, а заявяването на щета е максимално улеснено – с телефонно обаждане на номер 123. При нужда от ремонт или подмяна на апарата, клиентите получават и експертна помощ в собствен оторизиран сервизен център на Yettel. Той обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони с оригинални части, а клиентите с договор за мобилни услуги могат да вземат резервен смартфон за времето, в което оставят устройството си за ремонт.

Новата серия SAMSUNG Galaxy S23 прави нова стъпка в премиум изживяването със смарт телефоните Galaxy. Моделите Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 работят със специален чип Snapdragon 8 Gen 2, разработен за Galaxy, като резултат от тясното сътрудничество на SAMSUNG с Qualcomm. Galaxy S23 Ultra предлага най-модерната камера на Galaxy и е първият Galaxy телефон, който може да се похвали със значително оптимизиран Adaptive Pixel с 200MP сензор с невероятна прецизност. Има 6,8“ екран и пренася възможностите на Note серията на SAMSUNG в S флагман благодарение на стилуса S Pen. Резолюцията му е QHD+, а мощната конфигурация се подхранва от голяма 5000mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично.

В Galaxy S23+ и Galaxy S23 емблематичната камера на Galaxy също е оптимизирана. При Galaxy S23+ е с три сензора, оглавявани от 50 MP основен, ултраширок 12 МР със 120° зрително поле и 10 МР с възможност за 3х оптично увеличение. Има голям 6,6“ екран и 4700 mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично. SAMSUNG Galaxy S23 5G разполага с 6,1-инчов екран, а камерата е с характеристиките на Galaxy S23+. Батерията му е 3900 mAh, като зареждането е 25W с кабел и отново 15W по безжичен път.
Промоционалната оферта е в сила до края на март при покупка на устройство от серията SAMSUNG Galaxy S23 в брой или на изплащане в онлайн магазина на Yettel и в цялата търговска мрежа заедно с план Total Unlimited по избор и договор за 24 месеца.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови