Vivacom предлага умния часовник Huawei Watch FIT mini

OFFNews 23 ноември 2021 в 13:55 995 0

Vivacom вече предлага в търговската си мрежа и в онлайн магазина си новия умен часовник Huawei Watch FIT mini. Моделът се отличава с нетипичен за повечето смарт часовници класически дизайн – с четириъгълна форма и елегантно заоблени ъгли, – комбиниран с характерните за марката функционалности за проследяване на физическото състояние, както и множество иновации.

Huawei Watch FIT mini разполага с 1,47-инчов AMOLED Full View сензорен дисплей, който предоставя избор между класически циферблат и други пет предварително инсталирани циферблата, всеки от които отговаря на различен стил на живот. Ако притежателят му търси други опции, може да избере измежду над 300 други визии в Huawei Watch Face Store.

Корпусът на часовника е метален и в златист цвят, което допринася за цялостното усещане за стил и лукс, комбинирано с изчистената визия на кожените каишки, решени в цветове Frosty White и Mocha Brown. Със своята визия и функционалност, Huawei Watch FIT mini е еднакво подходящ за официално събитие, разходка в парка или джогинг, и е ососбено привлекателен за дамската аудитория.

Физическата активност и здравословният начин на живот играят ключова роля при използването на Huawei Watch FIT mini. Моделът разполага с мощни спортни режими и опции за проследяване на множество физически параметри. Той има до 96 различни режима на упражнения на закрито и на открито и проследява нивата на активност, включително 3 ежедневни цели – стъпки, активни часове и активност с умерен до висок интензитет, използвайки цветни интерактивни визуализации.

Часовникът разполага с вградена система за SpO2 мониторинг, която следи насищането на кръвта на неговия собственик с кислород 24 часа в денонощието. Ако този показател падне твърде ниско, часовникът вибрира, така че притежателят му може да отдели време, за да диша и да възстанови равновесието си.

Друга ценна опция е вградената технология за следене на сърдечния ритъм TruSeen™ 4.0. Благодарение на прецизната оптика и обработката на данни, базирана на изкуствен интелект, устройството отчита изключително точно сърдечния ритъм по всяко време. Опцията за мониторинг на стреса TruRelax™ от своя страна дава информация за този важен здравословен показател и освен това включва дигитално ръководство за обучение по дишане.

Друга изключително полезна функция на смарт часовника е TruSleep™ 2.0, която цели подобряване качеството на съня. Тя включва четири различни състояния на сън – дълбок, лек, REM и дрямка, които могат да бъдат проследени с 96% подобрена точност. Има и над 200 предложения за подобряване на съня, насочени към шест основни проблема, свързани с неговото качество. Дамите ще оценят и специалната функционалност за следене на месечния цикъл, като част от цялостната насоченост на смарт часовника към повишаване на качеството на здравословния начин на живот.

Батерията на Huawei Watch FIT mini издържа до 14 дни при типична употреба и 10 дни при интензивна употреба. Освен това, когато тя се изтощи, може само с пет минути зареждане чрез магнитното зарядно устройство, да добави още 2 дни за работа.

Huawei Watch FIT mini се предлага на цена от 7,98 лв. на месец, в комбинация с план Smart L+.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови