В Барселона представиха Samsung Galaxy S6

OFFNews 01 март 2015 в 19:41 16530 1

В момента в Барселона Samsung представя следващото поколение Galaxy смартфон. 

Изпълнителният директор на южнокорейската компания показа двете версии, в които S6 ще се появи на пазара - обикновен и "Edge" версия. 

Това, което журналистите на изложението видяха, е че телефонът ще изглежда така, както показваха и изтеклите тази седмица снимка. 

Обновяваме на живо:

Тялото на смартфона е изцяло от метал и "няма да се огъва". От Samsung ни обещават, че "лагването" е вече в историята. 

Ще можем да отговаряме на телефонни обаждания само с докосване на сензора на задния капак. 

64-битов процесор и DDR4 рам памет в Samsung S6.

Моделът работи с операционната система Android 5.0 Lollipop и разполага с 64-битова 14nm FinFET архитектура. сред ключовите му предимства е възможността за безжично зареждане. Батерията ще се зарежда по-бързо от всеки друг смартфон, като за 10 мин. зареждане устройството ще е готово за да 4 часа работа.

Дисплеят му е 5.1 инча QUAD HD SuperAmoled дисплей - отново най-добрият достъпен на смартфон към момента. Телефонът е 35% по-енергийно ефективен от предишните модели от същата фамилия.

Ето нещо ново: Капакът и батерията са вградени, нещо, което Samsung отказваха да направят от години. 

Моделът се отличава с прост и интуитивен дизайн. Той се предлага с вградената услуга за разплащания Samsung Pay, която поддържа 90% от американските ритейл вериги и работи с кредитни карти, дебитни карти, както и със стандарта за безжична връзка на близко разстояние NFC (Near Field Communications). Samsung вече развива партньорство с VISA, Mastercard, какво и редица банки по света, включително American Express, Bank of Amerika, Chase, Citi и др.

Ще се предлага в 32GB, 64GB, 128 GB версии.




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови