Снимай с Huawei в месеца на любовта и спечели нов Mate 50 Pro

OFFNews 07 февруари 2023 в 09:29 8777 0

Снимка Huawei

Huawei поздравява всички свои фенове и любители на мобилната фотография като организира фото конкурс в социалните мрежи „Снимай и сподели любимите си неща в месеца на любовта“. Той е отворен за участие през целия месец февруари за лица, навършили 18 години, като участието е напълно безплатно, не изисква закупуване на стоки и/или услуги. Победителят в него ще бъде обявен на 10 март 2023 г., а наградата е топ смартфона за мобилна фотография – Huawei Mate 50 Pro, който е първият в света с десетстепенна механично адаптируема бленда. Нещо повече, наградата е неговата най-премиум версия, с гръб от оранжева веган кожа, 512 GB памет за съхранение и свръхиздръжлив екран с Kunlun Glass покритие, което е 10 пъти по-устойчиво при падане от също здравите версии в черно и сребристо, и е носител на първия в света пет-звезден сертификат за издържливост на швейцарската лаборатория SGS.

Как можете да го спечелите?

С Huawei смартфон, независимо от модела, и с много любов и настроение. Просто заснемете с него това, което обичате – любимите си хора, домашни любимци или дори неодушевени предмети, които свързвате с любовта, така както вие я разбирате и преживявате. След това трябва да споделите най-сполучливите си кадри, без ограничение за броя им, в публичен пост в собствения си профил във Facebook или Instagram, с хаштаг #SpreadTheLoveForMate50Pro, за да бъде видимо участието и, съответно, включено в журирането според условията на Конкурса. Можете да споделите снимките си и на Story във Facebook и/или Instagram, като това не е условие за участие.

Жури и критерии

Идеята на конкурса е на първо място да се забавлявате, снимайки любовта с Huawei, но все пак той ще има и един щастлив победител. Победителят ще бъде определен от тричленно жури в състав: Анди Мяу, Генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, и професионалният фотограф и любител на мобилната фотография Темелко Темелков, с богато портфолио и интереси в много области като портретна, репортажна, улична, арт и други течения във фотографията. Критериите за оценка включват художествена стойност, качество и уникалност. Изображенията могат да бъдат заснети и обработени само на телефон HUAWEI, но е позволено използването на софтуер за обработка на трети страни.

Победителят ще бъде обявен на 10 март 2023 год. на фен страницата на Huawei за България: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/

Още идеи за подаръци

В месеца на любовта можете да намерите много и разнообразни промоции на продуктите на Huawei в официалните търговски партньори на марката. Освен смартфона, символ на комуникацията, която стои в основата на всяка връзка, можете да зарадвате себе си и любимите хора с послание за повече музика в живота с новите за България безжични слушалки с True Wireless Stereo и активно шумопотискане Huawei FreeBuds 5i, които се предлагат в черно, бяло и светлосиньо, както и със смарт часовник, символ на красота, стил, грижа за здравето и за цялостно пълноценен живот, изпълнен с любов и споделяне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови