PlayStation®5 Digital Edition и телевизор Sony на атрактивна цена в комбинация с иновативната платформа EON от Vivacom

OFFNews 24 септември 2021 в 17:07 2265 0

Vivacom предлага възможност за закупуване на последното поколение гейминг конзола PlayStation®5 Digital Edition със смарт телевизор Sony TV XR-55X90J на изключително атрактивната пакетна цена от 78.98 лв. месечно за период от 36 месеца.

Офертата е валидна в комбинация с абонаментен план EON PREMIUM при сключване на 24-месечен договор за услугата.

EON PREMIUM включва над 210 ТВ канала, архив до 7 дни назад за повече от 200 канала, богата видеотека с над 15 000 заглавия, както и супербърз оптичен интернет със скорост до 1 Gbps за download. Пакетът е на цена от 1 лев на месец за първите 4 месеца при заявка в магазин или първите 6 месеца при поръчка онлайн, при сключване на 24-месечен договор. Цената след изтичане на промоционалния период е 59,90 лв. на месец.

PlayStation®5 е най-новото поколение игрова конзола на Sony, която беше представена на пазара преди по-малко от година. Нейната версия Digital Edition притежава всички функционалности на стандартния модел като работи без дисково устройство. Достатъчно е потребителите да отворят своя акаунт в PlayStation Network и онлайн магазина PlayStation®Store, за да се сдобият с нови игри.
Конзолата използва персонализиран централен и графичен процесор, ултрабърза 825 GB SSD памет и има HDR резолюция за още по-жива графика и наситена гама от цветове, които в комбинация правят гейминг изживяването наистина впечатляващо. Тя има 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция.

Sony TV XR-55X90J от своя страна е елегантен смарт телевизор, с дълбока и естествена картина, оптимизирана до съвършенство с помощта на революционния Cognitive Processor XR. Комбинирана с панела Full Array LED, тази технология създава прецизна 4K картина, както се възприема от човешкото око. Звукът е по-чист и богат, независимо от съдържанието, и в идеална хармония с картината. Без значение къде се седи, телевизорът засича позицията на гледащия и оптимизира звука. Аудио изживяването е реалистично и поглъщащо, като цялото развлечение е мащабирано към 3D съраунд звук. Моделът дава и подобрено гледане на спорт и съдържание с бързо движение.
Когнитивната интелигентност на процесора с XR Motion Clarity™ кръстосано анализира картината, за да гарантира, че действието остава гладко, ярко и ясно. За гейминг с HDMI2.1 може да се постигне кадрова честота 120 fps за съвместими игри със стрелба, спорт и такива, изискващи висока производителност с незабавно действие на екрана. Забавянето е намалено на по-малко от 8,5 ms с 4K/120 fps и специален Game Mode. Телевизорът може да се управлява и чрез гласови команди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови