Бързи и удобни резервации на услуги с easybook.bg

OFFNews 27 октомври 2019 в 07:17 6219 0

72.1% от българите ползват интернет, а половината от тях ежедневно търсят в мрежата стоки и услуги. Намирането и резервирането на услуги става все по-удобно и лесно с новата онлайн платформа еasybook.bg. Платформата залага на богата база от данни на услуги и търговски обекти, на интегрираност и интерактивност. Търсенето сред повече от 10 000 услуги в различни сфери – образование, здравеопазване, спорт, обучение, култура, бизнес, мода, туризъм, забавление и други, помага за бърз и правилен избор.

Голямото предимство на еasybook.bg е възможността за онлайн резервиране на услуги по всяко време на денонощието. Необходим е само мобилен телефон и достъп до интернет. Само в четири стъпки, без губене на време, и изцяло онлайн клиентът може да намери това, което търси и да го резервира:

- Намерете търсената от вас услуга

Потърсете в лупата спрямо вашите критерии – по име на услуга, име на търговски обект, име на специалист или определена професия, след което можете и да сортирате резултатите по цена или разстояние от вас. Можете да търсите и по категории Услуги, Обекти или ползвайки търсачката Какво?Къде?Кога?

- Запазете час онлайн

След като сте избрали желаната от вас услуга, можете веднага да си резервирате час. Вижте свободните часове в Графика на обекта и изберете този, който е удобен за вас.

- Регистрирайте се в easybook.bg

Създайте си профил и следете всички ваши резервации на услуги.

- Платете онлайн

За да резервирате с еasybook.bg , трябва да платите услугата онлайн. Възможните методи за плащане включват ePay и банкови карти Visa/Mastercard.

Интегрираността на платформата и синхронизацията между клиентите и търговците я превръща в мощен, ефективен и уникален инструмент за планиране на време.

Така можете да уплътните времето си със спорт, козметична процедура, забавление или обучение и то в най-удобната за вас локация. Да намерите центровете, в които работи конкретен специалист, и да изберете най-близкия до вас. Да откриете услуга, от която спешно се нуждаете докато сте в командировка или на почивка в непознат за вас град. Платформата предоставя и възможност да промените деня и/или часа на вече платената резервация или да се откажете от резервацията си в регламентирания от търговския обект срок.

Oнлайн платформата easybook.bg се развива непрекъснато, като стимулира прозрачността и конкуренцията на пазара за услуги и продукти, защитавайки интересите на търговците и потребителите. Платформата, от една страна гарантира на клиента, че търговците, регистрирани в нея, са с реални, работещи бизнеси, актуални графици и специалисти, които застават с имената и лицата си. От друга страна, еasybook.bg гарантира на търговците клиентска лоялност, чрез заплащане на избраната услуга.

Концепцията на easybook.bg е събрала в себе си мъдростта на опита и креативността на съвремието. Така е и във философията на проекта, и в екипа, който стои зад него. Предоставяйки възможност за интерактивна комуникация, еasybook.bg облекчава потребителите да направят своя правилен избор. Удобно, лесно, бързо!

Публикацията е част от специален рекламен проект на OFFNews.bg и easybook.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови