Quantcast

Русия готви отговор на санкциите на Запада

OFFNews Последна промяна на 29 април 2014 в 13:38 5840 15

Снимка РИА Новости

Русия готви отговор на санкциите на Запада

Русия има подготвен отговор на санкциите на Запада, като мерките ще бъдат въведени скоро. Това заяви зам.-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков пред gazeta.ru.

Имаме в отговор подготвени мерки – едни вече действат, а други ще бъдат въведени в скоро време. Въпросът е какъв би бил симетричният отговор, посочи Рябков.

Няма основания да се бърза с това, но отговор със сигурност ще има, категоричен е той.

Ние сме достатъчно хладнокръвни и сме готови да разглеждаме всеки обрат в кризата от известно разстояние, без да се предаваме на страстите, което не може да се каже за САЩ. Това е бремето на човешките страсти – така бих определил това, което се случва в момента във Вашингтон, допълни Рябков.

От руското външно министерство допълниха, че вместо ЕС да накара Киев да седне на масата за преговори с Източна Украйна, той се води по Вашингтон с все повече неприятелски жестове по адрес на Русия.

Ако така Брюксел мисли да стабилизира ситуацията в Украйна, то това е свидетелство за пълно неразбиране на вътрешнополитическата ситуация в тази страна и покана за местните неонацисти да продължават да безчинстват в Източна Украйна. Не ви ли е срам?, коментираха от министерството.

По-рано днес стана ясно, че ЕС е разширил списъка със санкционирани руски граждани, като към него са добавени още 15 имена. Така имената в „черния списък“ на ЕС по отношение на Русия в момента са 48.

„Черен списък“ за руснаци беше оповестен и от САЩ в средата на март. Миналата седмица списъкът беше разширен с още 20 имена, сред които руски чиновници, бизнесмени и депутати.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2014 в 21:37

рашаните обсъждали и решили да изгонят всички западни емигранти от расия.търсили,търсили,търсили и най-после намерили адин и дали ему адин велосипед идти дамой.да ,ама се сетили ,че ще поразкаже какъв е живота,какво е видял и преживял в савецкия лагер..тагда един снайперист му теглил куршума ,а свабодньiе телевидение и радио съобщили ,че западни фашистки елементи и мафиоти ,разчиствайки сметки помежду си.. ах,какие атветние мери,какая кантралираваная демакратия..Боже,пази света от рашани,от луди сами ще се опазим!

29.04 2014 в 20:23

монголски шапки, само антихристи могат да сложат такова нещо, символ на монголският поробител които ги е шибал повече от 100 години.

... Лусти, тая църква я строи Иван Грозни, в чест на превземането на Волжка България. Влиза в сговор с Златната орда (монголите) и той, васалът, забива нож в гърба на българите. И така се окичва с титлата Княз Московски, Цар Български.
Не се шашкай, българския етнически модел не е от вчера. Кубрат е покровителствал и трите религии. В Столицата Болгар (Волжка България) надписите по джамиите са с кирилица. Бе тряаа да попрочетеш. Та така... действително това са "прободени" чалми, но е далеч (векове) преди да се появи понятието турчин (Турция) щото те не са народ, а понятие за обединение на много народи, както и "славяните" са понятие. Интересни са фактите около създаването и развитието на Османският Бейлик.
Напомням, че от падането на Волжка България под робство са изминали ок. 450г. И по българска традиция... май иде времето!
Путин преди 10-тина дни се извини официално и на българите... какво ли е имал предвид...

... хахахахахахаха

29.04 2014 в 18:52

Като гледам башните (на нещо на което неверници блядистанци наричат църкви)някои завършват със монголски шапки, само антихристи могат да сложат такова нещо, символ на монголският поробител които ги е шибал повече от 100 години.

29.04 2014 в 16:15

Нецензурните и обидни коментари ще бъдат изтривани!

29.04 2014 в 15:42

"Русия готви отговор на санкциите на Запада"
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.

29.04 2014 в 15:40

... хахахахахахахахаха

... в отговор на санкциите е разпоредено 113,5 милиона руснаци да си стегнат багажа и да се приготвят за емиграция... разходите за пешеходентранспорт до Крим се поемали от правителството...

... хахахахахахахахахаха

... защо 113,5 ли... защото останалите са засекретените и не може!...

... хахахахахахахахахаха

29.04 2014 в 15:29

ЩЩД, не знам колко време отнема вземането на решения в Ервопа и колко - в Путландия, ама като гледам какво е качеството на живот на европейците и какво - на руснаците, явно европейският метод на вземане на решения е неизмеримо по-удачен.
А за демокрацията в Америка е хубаво да даваш компетентно мнение само при положение, че любимите ти руснаци ако не друго, то поне се доближат до нея. Засега са на светлинни години назад (и встрани), така че иди приказвай на кокошките на баба си - те по може да ти повярват! :D

29.04 2014 в 15:27

//Тоя сайт е станал сбирщина от смешни русофоби.//

Не зная на какво е сборище този сайт, но русоглистите могата спокойно да виреят в в. Дума и в. Сега.