Quantcast

Г-7 с нови санкции срещу Русия

OFFNews Последна промяна на 26 април 2014 в 10:03 5333 13

Страните от Г-7 са приели нов пакет от икономически санкции срещу Русия заради действията й в Украйна.

Това става ясно от комюнике на Г-7, което бе разпространено от Белия дом.

Очаква се конкретните санкции, които САЩ смята да наложи, да бъдат обявени в понеделник.

Засега става ясно само, че страните от Г-7 готвят по-широки санкции срещу ключови икономически сектори в Русия, ако страната предприеме по-агресивни действия.

По непотвърдена информация всяка страна ще решава какви конкретни санкции да наложи. Те ще бъдат координирани, но не задължително идентични.

Междувременно канцлерът на Германия Ангела Меркел обвини Русия, че не е изпълнила постигнатите в Женева споразумения по разрешаване на кризата в Украйна.

„Разговарях с руския президент Владимир Путин тази сутрин и отново ясно заявих, че от една страна Украйна е направила цяла редица стъпки за реализирането на Женевското споразумение, но от друга страна аз не виждам руска подкрепа на тази договореност, която би повлияла на сепаратистите в Украйна”, каза Меркел.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.04 2014 в 15:07

... ше съ стараеме, вуйче, шъ...
... вИмето на истината... долу АОНСУ! долу фесебейската пропаганда! долу "зомбиКут(ев)иите"(телевизора де)...

... хахахахахаха

... вуйче, да илядиш, наздраве!

(често ми е трудно да пиша "хахахахаха", ма кат съм почнал)

... хахахахахаха

26.04 2014 в 14:46

Уважаеми о_sando,чета с възторг великолепните ви и богати фактологически коментари.продължавайте в същия дух.И без да преувеличавам ролята на такива като Вас се радвам,че все повече хора макар и с известна вътрешна драма, се замислят върху действителността и започват да оценяват обективно случващото се. Тези, които не искат да мислят не съжалявам,защото сами избират робската си роля.Ние с вас подпомагаме тези,които искат и се нуждаят от нужната информация и анализи.За съжаление,понякога цял един живот е твърде кратко време ,за да почувства един човек плодовете от усилията си.Важното е да го съзнаваш и все пак да правиш нещо ,което движи обществото напред.Веднага ще ни упрекнат в грандоманство.Затова,поне за себе си заявявам ,че се боря за насочване усилията на повече хора в правилната посока,с убеждението ,че ако на доста хора тя се струва за недостатъчно справедлива,то вината е в техните способности и освен известно ниво на солидарност,друго не бива да очакват.Животът има своите закони.Добронамерено желая успех на всеки,който се бори за това и е едновременно нормален хуманист.

26.04 2014 в 13:32

вуйче ++++

ето в подкрепа на думите ти цитат от руски форум(пост огромно количество плюсчета)за свободата на медиите и интернет в русия, който бяха смазани, законодателно! в последните няколко дни. БКонтакт(руският фейсбук) беше изкупен от двама олигарси,"другари" на путин, а основателят му и основен собственик емигрира по спешност(отказал да предаде личните данни от сървърите на ФСБ):

"Но когда я смотрю, какое влияние это все оказывает на детей...", объясняет Игорь Иванович."
***************************************************************************
Да плевать вы хотели на детей...на чужих естественно. Детей-инвалидов усыновлять запретили, а значит дать им шанс на спасение от болезни, нормальный уход, жизнь? Запретили.
В Крыму и юговосточной Украине кем обволакиваете своих грушников как живым щитом? Женщинами и детьми.
А свои дети где сейчас находятся? Правильно - за высоким, охраняемым забором в России или на проклятом вами Западе.
Дочь Лаврова, дочь Родниной, сын Пехтина, дочери Железняка, дочери Путина и т.д.- они не будут жить никогда в той России которую вы для НАС и наших детей построили и продолжаете строить. С вашими детьми на Западе все будет хорошо и интернет и свобода и законность и справедливость - это для них, а для нас - ежедневная газонокосилка, которая стрижет все живое выросшее и тонны дуста сверху, отсутствие медицины, дорог, образования, нормального частного бизнеса, судов, выжимание из страны умных, предприимчивых и обыдление оставшихся, превращение их в послушное стадо - все для того, чтобы вы могли как можно дольше оставаться у власти и обворовывая страну содержать своих милых детушек на Западе в достатке.

И все это делается под соусом заботы о российских детях. С**и ***

26.04 2014 в 13:27

ХА-ха-ха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Балканския блядистанец говори за тролове.
Ей това вече ме разсмя до смърт......

26.04 2014 в 13:16

Слушах по телевизията руски писател,който отчайващо точно охарактеризира вековната изостаналост на руското общество и сляпата му почти животинска инстиктивност да не мисли ,а да приветства дори собственото си унижение и манипулиране,ако това води до поредна имперска "победа".за пуският"характер" ми напомни скоро в книга за Втората световна бележит френски историк,който констатира следното(перефразирам):докато американските и английски войници се втурват в Берлин да помагат на гладните и болни жени и деца,Егоров и Кантария тичат да забият знамето на Райхстага.(ще спестя подробности от известното издевателско поведение на част от руските военни над невинни немски жени и деца).и сега "пабедата" вдига рейтинга на сатрапа ,а санкциите консолидират тъпите маси,които са неспособни да анализират кой ин носи нещастието да са роби на местните олигарси и да надничат все още плахо зад завеса на Запад,докато олигарсите там учат децата си и имат имоти за милиони.така че ефектът ще е непълноценен от масовополитическа гледна точка.ако Западът се осмели да спре "Южен поток",нещата ще са по-различни ..трябва да се режат геоплоитическите пипала.

26.04 2014 в 13:16

Пиндосите не могат да намерят качествени тролове, и се опитват компенсират качеството с количество долнопробни коментари на едно и също човече, което се разкъсва с 3 различни фалшиви ника. Обаче не се получава, хахаха...

26.04 2014 в 12:28

KK-22... къде видяхте присмех, а и за какво???
... каква е вашата теза и аргументи, ще споделите ли...
... или поддъжате дефиницията за жираф: те такова животно нема, а и не може да има!
... хахахахахахаха

... може и по-просто разбира се. Отговорете, според вас, путин използва ли пропаганда и налага ли цензура на руското медийно пространство в и извън така наречената "информационн война"?
Благодаря за отговора предварително!