Волейболистите ни се изправят срещу Германия за златото

OFFNews 27 юни 2015 в 12:02 10053 2

Снимка БОК

Българският национален отбор по волейбол в Баку.

След вчерашната победа на полуфинала по волейбол на Европейските игри в Баку с 3 на 2 гейма срещу Полша нашите момчета предстои да се изправят срещу Германия в двубой за златото.

Финалът ще се проведе в зала „Кристъл Хол“ в неделя от 13:00 часа азербайджанско време - 11:00 часа българско.

Преди това обаче днес отборът ще подкрепи българските сестри Габриела и Стефани Стоеви в мача за златото срещу рускините от 17:00 часа българско време.

До късно през нощта в петък срещу събота треньорският щаб на българите разработва статистиките и начините за противодействие на германския отбор в предстоящия финал. Особено внимание бе отделено на срещата от предварителните групи и поуките от нея.

„В съвременния волейбол - както и във всички елитни спортове - вече всяко нещо е от значение. Дори и най-малките детайли, подробностите, на пръв поглед незначителните неща, стават определящи за успеха при равностойните отбори и жестоката конкуренция. Затова аз държа всичко да е изпипано до последния детайл. Нямаме контузени, всички са здрави и на линия за финала,“ твърди старши треньорът Николай Желязков.

Тази нощ с полет през Истанбул от Европейските игри в Баку за София си тръгват всички състезатели от отбора по плуване. Техният самолет трябва да кацне на Терминал 2 в неделя, 28 юни, в 8:45 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!