ЦСКА излиза срещу Септември в мач за Купата на България

OFFNews 26 август 2015 в 13:48 3305 0

Лидерът в Югозападната "В" група ЦСКА излиза днес срещу Септември (София) в мач за Купата на България на ст. "Българска армия" в столицата с начален час - 18:45.

Символичен домакин в срещата е Септември, но тя ще се проведе на ст. "Българска армия", заради засиления интерес на феновете. 

Двата отбора ще играят един срещу друг за втори път в рамките на две седмици, като предишният двубой бе спечелен от ЦСКА с класическото 3-0. Мачът днес е от третия квалификационен кръг на Купата на България, а победителят в него ще влезе в редовната фаза на турнира като победител от район София-град.

Треньорът на ЦСКА Христо Янев няма да може да разчита на Станислав Маламов, Александър Александров и Момчил Цветанов. Така, по всичко личи, че по крилата на "червените" ще действат юношите на тима Радой Божилов и Павел Головодов.

Тимът на Септември от своя страна няма проблеми с контузии и селекционерът Николай Митов ще може да разчита на всичките си възпитаници в търсене на по-добър резултат от последната среща между двата столични отбора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!