ЦСКА първо пусна безплатен, а после символичен вход за мача си за Купата (обновена)

OFFNews 17 август 2015 в 17:05 2591 0

Ръководството на ЦСКА първо реши да пусне свободен вход за мача за Купата на България срещу София 2010 в сряда, 19 август, но след това се спря на цени на билетите за мача 1 и 2 лева.

Началният час на срещата е 18:30 и тя ще се играе на стадион „Българска армия“. "Червените" днес по-рано пуснаха официално обръщение към феновете на тима, оповестявайки безплатен вход за срещата.

„ Армейци, ръководството на ЦСКА иска да изрази своята благодарност към всички верни фенове, които не спряха да подкрепят любимия ни отбор и в знак на благодарност взе решение, че мачът между отборите на ЦСКА и София 2010 за Купата на България, който ще се изиграе в сряда от 18:30ч. на ст. „Българска армия“, ще бъде със свободен вход. Всички зрители ще могат да влизат на стадиона чрез безплатни покани, които ще бъдат раздавани от стюардите на съответните входове. Междувременно абонаментните карти за Сектор Г и ВИП ложата са изработени и могат да бъдат получени срещу квитанция от сградата на Администрацията, ет. 1, ст. 4. Нека заедно да подкрепим нашия отбор и отново да напълним „Армията“. ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“

Около 18:00 ч. обаче ЦСКА пусна ново съобщение, с което обяви, че в сряда феновете ще влизат на стадиона срещу символичните суми от 1 и 2 лева.

“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.

В желанието си да изразим своята благодарност към вас за уникалната подкрепа, която ни указвате, не отчетохме, че ще затрудним работата на органите на реда. Вярваме, че това няма да ви спре да дойдете на стадиона и за пореден път да докажете каква институция сте.”

Преди ден ЦСКА спечели с 3:0 гостуването си на Септември София и вече е начело в Югозападната "В" група. София 2010 от своя страна е новак във "В" група. Миналата година тимът се състезаваше в окръжната софийска група, където завърши на първо място, а впоследствие спечели и баражите за класиране в горния ешелон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови