Стоичков представя биографията си в още 5 града у нас

OFFNews 14 май 2019 в 15:24 3244 0

След еуфорията в Лондон и Чикаго дойде време "Историята" на Христо Стоичков отново да се завърне на родна земя. Кавалерът на "Златната топка" ще представи в пет града своята биография, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от "Софтпрес".

Турнето започва на 20 юли в "Арена Асарел" в Панагюрище. Два дни по-късно "Историята" ще гостува на Стара Загора. Именно под Аязмото и при огромен интерес Стоичков вече организира голям мач с участието на легенди на България и Барселона преди почти две години. На 23 юли Камата ще раздава автографи върху книгата си в Петрич, за да прекоси цяла България и на 25-и да стигне до Каварна.

Турнето на Стоичков ще завърши на 28 юли в "Арена Монбат" в Русе. Това е единственият град, където влизането ще е с билети. Но в цената от 25 лева е включена и книгата. Миналата година "Историята" имаше страхотен успех с премиерите си в София, Ямбол, Пловдив, Бургас и Варна. И сега още градове молят Стоичков направи подобно шоу за българските фенове.

Заради краткия му отпуск от телевизионния тв гигант "Унивижън" най-много още един град може да влезе в лятната програма. Но кавалерът на "Златната топка" гарантира за своите фенове и коледни изненади, които тепърва ще бъдат обявени.

"Аз искам всеки човек, който има моята "История", да получи лично от мен и автограф – казва най-големият български футболист при всички представяния. - Затова няма да спра, докато не изпълня това желание".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Елена, която върна наградата