Славия реанимира Локо (ГО)

OFFNews 28 октомври 2016 в 20:18 3190 0

Отборът на Локомотив (Горна Оряховица) победи с 1:0 Славия в първия мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се изигра в Пловдив.

Така тимът от железничарския град събра 11 точки и се измъкна от зоната на изпадащите. Славия заема 10-о място с 13 точки и както изглежда и през този сезон няма да се бори за нищо.

"Железничарите" стигнаха до успеха благодарение на попадение на Йордан Апостолов в 58-ата минута. Домакините обаче трябва да благодарят за трите точки и на вратаря си Николай Банков, който направи няколко много важни спасявания, с които запази мрежата си суха.

"Когато има победа, в съблекалнята винаги е много приятно. Нямам право да давам оценка за това как изглежда Славия. Познавам момчетата, особено по-младите, пожелавам им успех и съм сигурен, че ги чака добро бъдеще.

Милен Желев е един изключително трудолюбив футболист, който ме изненада приятно. Радвам се, че попадна в националния отбор. Сега трябва да се подготвим за следващия тежък двубой", каза след успеха треньорът на Локо (ГО) Иван Колев, който беше начело и на Славия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови