Мариана Георгиева: Звездите в спорта оцениха високо моята работа

Ивайло Анев Последна промяна на 07 август 2014 в 16:28 4601 8

"За времето, за което бях министър, съм работила отговорно, убедена съм - във вярната посока, и съм доволна, че съм присъствала с достойнство. Именно това разбрах в оценката на големите и на звездите в спорта", заяви бившият министър на спорта Мариана Георгиева.

"Те ми признаха резултата от моята отдаденост, с която работех в министерството. Мисля, че имам право да си тръгна с вдигната глава, че съм изпълнявала отговорността с доблест пред всички и за всичко", допълни тя.

Георгиева посочи, че бюджетът на министерството до края на годината е обезпечен.

"Тя (новият министър Евгения Раданова, б.а.) няма да се почувства притисната до стената в нито един момент, за нито едно нещо", заяви Георгиева.

Служебният министър Евгения Раданова пък определи като основна своя задача "да успокои спортната общественост" и да обърне повече внимание на сектор "Младежи".

Бившата състезателка по шорттрек, която вчера пое поста, ще има малко повече от два месеца, за да реализира идеите си.

"Основните задачи, които съм си поставила, е да успокоя спортната общественост, че през това време всички договори, които са разписани, ще бъдат регулярно изпълнявани", каза Раданова.

"Надявам се всички български спортисти да имат необходимите условия за една нормална подготовка, което също е сред приоритетите ми, а също така да обърнем специално внимание на сектор "Младежи", допълва тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.08 2014 в 07:06

Таз нали щеше да изпада в интровертност???

07.08 2014 в 23:19

Добре,че елитните ни спорттисти не разчитат на екс министър синтаксис,щото тогава оле боже опази.Пример:Григор или Бербатов пред кабинета, на недоразумението М.Георгиева и се молят за съдействие,малей.

07.08 2014 в 17:21

...., че ако не беше тя!!!

07.08 2014 в 17:20

Звездите и говорят на тая..

07.08 2014 в 17:15

Тая ли бе, итровертната, която се дозира и която за всеки успех на наши спортисти слагаше и себе си като фактор за успеха им. Нахална докрай.

07.08 2014 в 17:11

A дано те направят министър на Космоса,че да ти ги приказват звездите! Колкото разбираше от спорт-толкова разбираш и от космически дейности,така,че ще се справиш блестящо!

07.08 2014 в 16:55

"Авторефлексията е не само различна от рефлексията, но и по-усложнена като процедура в сравнение с нея. А когато диференцирането продължава по отношение на ментална и емотивна основа, се проявява известна вариативност и на равнище експликативност." - да си вземем сбогом с пожелания за повече експликативност.

07.08 2014 в 16:35

Спортът никога не е бил толкова смешен!