Левски с нов генерален спонсор, прогнозата на Цветан Василев се сбъдна

OFFNews 31 юли 2015 в 12:35 4635 3

Както Цветан Василев предрече на 12 юли, Виваком стана официален спонсор на ПФК „Левски”. Управителният съвет на телекома взе единодушно решение да подкрепи легендарния отбор в рамките на следващата календарна година, обявиха от клуба на сайта си днес.  

"Трудно му е на безхарактерния Атанас Добрев, генерален директор на Виваком, да откаже исканото спонсорство от 6 млн. лева, така необходими за бюджета на синия отбор. В същото време същият този син отбор дължи на приписваната ми фирма „Билдинг ризорт“ повече от 1 милион лева чрез фирма, регистрирана от адвоката със съмнителна репутация, а вече и „собственик“ на Левски, Александър Ангелов", написа в поредното си писмо Василев на 12 юли. 

“Сините“ ще излязат с логото на оператора на тениските още в утрешното дерби с Лудогорец, съобщиха от клуба на сайта си.  

Вярваме, че съвместното партньорство ще е полезно и за двете страни, ще ни обогати и развие и ще ни даде шанс заедно да реализираме интересни инициативи за всички почитатели на спорта“, сподели Александър Грънчаров - заместник-председател на Управителния съвет и Главен маркетинг директор на компанията. 

Надявам се, че с нашето партньорство ще издигнем авторитета и на двете страни, така че да покорим всяка поставена пред нас цел и задача. Вярвам, че успехът ще е водещ в нашето партньорство”, заяви от своя страна изпълнителният директор на ПФК „Левски” Константин Баждеков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!