Как ПФК Левски ще отпразнува стогодишния си юбилей

OFFNews 08 април 2014 в 12:42 1846 1

Станаха ясни вариантите за честването на стогодишнината на ПФК Левски.

На среща между ръководството на ПФК Левски в лицето на собственика Тодор Батков, изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков, председателя на СК Левски Стоян Хранов, представители на спортния и футболния клуб и фондация „ Фонд 100 години Левски”, отговарящи за провеждането на мероприятията по честването на стогодишнината на клуба, бяха обсъдени два варианта за провеждане на събитието на 24 май.

Първият вариант предвижда организиране на мач между представителните отбори на ПФК Левски и Лацио Рим на 23 май на националния стадион „Васил Левски”, с начален час 21.45 ч. Преди мача ще бъдат наградени най-значимите по постижение спортисти на клуба. На другия ден в 11.00 честване на „Могилката” и шествие на ръководство, спортисти и привърженици по маршрут – бул. "Витоша" 134 – бул. "Васил Левски" №94, до паметника „Васил Левски”.

Вторият вариант е за организирано честване на „Могилката” на 24 май, шествие на ръководство, спортисти и привърженици по маршрут – бул. "Витоша" 134 – бул. "Васил Левски" №94, до паметник „Васил Левски”и  концерт-награждаване на най-значимите спортисти на клуба в зала „Универсиада”. Часовете на мероприятията ще бъдат обявени допълнително.

На срещата ръководството на клуба делегира официално правата на фондация „ Фонд 100 години Левски” за организиране и обезпечаване на финансиране честванията на вековния юбилей.

В петък предстои нова среща на организационния комитет, за да бъдат уточнени всички детайли по провеждането на мероприятията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови