Информация за феновете преди четвъртфинала България - Германия

OFFNews Последна промяна на 14 октомври 2015 в 13:19 3243 0

С оглед огромния интерес към четвъртфинала от Европейското първенство по волейбол за мъже България – Германия от Българска федерация по волейбол и ръководството на „Арена Армеец” информират феновете за организацията и предприетите действия за улеснение на всички гости на залата за важния мач за селекцията на Пламен Константинов и българския спорт.

Двубоят България – Германия започва в 20,45 часа. Градският транспорт ще работи с удължено работно време, за да могат феновете да се приберат спокойно по домовете си, независимо колко дълго продължи срещата. Организаторите съветват запалянковците да използват обществения градски транспорт.

Преди 20 часа бул. „Асен Йорданов” ще бъде затворен, за да може от двете му страни да паркират автомобили.

КАТ ще регулира движението, за да може потокът от хора преди, по време и след мача да се изтича възможно най-бързо.

Пред залата ще има и концентрация на таксиметрови автомобили за желаещите да ползват такъв транспорт след края на двубоя.

От 17,45 часа в „Арена Армеец” е първият четвъртфинал в София – Полша срещу Словения. Входовете на залата за мача България – Германия ще бъдат отворени след края на срещата Полша – Словения. Във фензоната пред „Арена Армеец” ще може да се наблюдава и първият двубой за деня.. А феновете, които не са успели да се сдобият с билети за двубоя на България, ще имат шанса да гледат срещата с Германия на видеостената, за да бъдат и те близо до отбора на Пламен Константинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови