Григор Димитров води на Долгополов в Сидни. Дъжд отложи края на мача за утре

OFFNews 14 януари 2016 в 12:32 2781 0

Григор Димитров

Четвъртфиналният мач от турнира в Сидни между Григор Димитров и Александър Долгополов ще бъде доигран в ранните часове на утрешния ден.

Причината за това е дъждът, който прекъсна повече от веднъж двубоя на централния корт "Кен Розуел Арина". Организаторите взеха решение мачовете от мъжкия турнир в Сидни да бъдат отложени за утре.

Според програмата за петък доиграването на мача между Григор и Долгополов ще бъде втора среща на "Кен Розуел Арина". Преди двубоя на нашенеца в първия мач на централния корт един срещу друг от 1:30 часа българско време ще излязат Бърнард Томич (Австралия) и Теймураз Габашвили (Русия). По този начин Димитров и украинският му противник вероятно ще се появят на корта най-рано в 3:00 часа наше време.

Първата българска ракета води в резултата, след като загуби първия сет и спечели втория - 4:6, 6:3, 4:2 и предстоящ сервис на украинеца. Ако поставеният под №4 в схемата Димитров се справи с осмия поставен Долгополов, в 1/2-финалите той ще играе с №6 в схемата Жереми Шарди (Франция) или Жил Мюлер (Люксембург).


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови