Футболна фиеста 2016 на живо на големия екран само в кино "Арена"

ОFFNews 03 юни 2016 в 20:36 3194 0

Футболните фенове ще могат да се насладят на невероятното изживяване да гледат на живо във висока резолюция мачовете от Европейското първенство по футбол на огромните екрани на кино "Арена". 

Зрителите ще могат да проследят всичките 51 двубоя от първенството в кино "Арена Запад София", кино "Арена Младост София", както и в кино "Арена Мол Варна".

Всички мачове от четвъртфиналите, полуфиналите, както и финалът са в най-големите premium зали на кината "Арена" в София и Варна.

Феновете на футбола в Стара Загора, Велико Търново и Плевен ще имат възможността да видят на голям екран двата мача от полуфинала, както и самия финал.

Билетите за мачовете от груповата фаза са на цена 2 лв., за елиминационната фаза - 5 лв. Билетите за финалното дерби са на цена 6 лв.

Кино "Арена" предлага специална оферта за запалянковците, които искат да гледат всички мачове - фен карта на цена 18 лв. за 36 мача от груповата фаза. Фен картата не е персонална. Необходимо е да се представи на касите на избраното кино, за да се получи билет за съответния мач. Тя важи за кино "Арена Запад София", "Арена Младост София", както и в "Арена Мол Варна".

Всички билети за Европейското по футбол в кино "Арена" са без места и се купуват на място в кината. Резервации през сайта не са възможни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!