Джокович се извини: Дисквалификацията ще ми е урок за израстването като играч и човек

OFFNews 07 септември 2020 в 09:51 5960 1

Цялата тази ситуация наистина ме натъжи и опустоши. Проверих как е съдията на линията и от турнира ми казаха, че, слава Богу, тя се чувства добре. Ужасно съжалявам, че й причиних такъв стрес. Толкова непреднамерено. Толкова погрешно. 

Така световният № 1 в тениса Новак Джокович коментира в профила си в Инстаграм дисквалификацията си от турнира от Големия шлем US Open вчера.

Сърбинът беше изгонен от надпреварата, след като удари с топка една от съдийките край корта по време на 1/8-финала срещу Пабло Кареньо Буста.  

Относно дисквалификацията - имам нужда да премисля и поработя върху разочарованието си и да го превърна в урок за моето израстване и еволюция като играч и човешко същество. Извинявам се на US Open и засегнатите от поведението ми. Много съм благодарен на моя екип и семейството ми, че са моята солидна опора, и на почитателите ми, че винаги са там с мен. Благодаря ви, много съжалявам!, написа още Джокович. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

1

Biser

10.09 2020 в 15:14

Безумна ситуация, но Джокович е и ще бъде номер 1, въпреки нея. А тази глупост бързо ще се забрави и няма да остави трайна следа.