Дадоха старт на Световната купа по спортна гимнастика и акробатика във Варна

OFFNews 06 май 2015 в 16:33 2550 0

Снимка Министерство на младежта и спорта

Световната купа по спортна гимнастика и акробатика, която ще се проведе във Варна, беше открита на специална церемония пред Двореца на културата и спорта в града.

На събитието присъстваха спортният министър Красен Кралев, както и кметът на града Иван Портних. Председателя на Организационния комитет на Световната купа Йордан Йовчев също беше на откриването, съобщава БГНЕС.

"Положихме максимални усилия да се подготвим за голямото събитие навреме и да осигурим достатъчно добри условия, за да се насладите на престоя си в нашата страна. Надявам се, че заедно ще бъдем част от едно незабравимо мероприятие, както за участниците в него, така и за зрителите. Благодаря ви, че сте тук и успех на всички", каза  Йовчев на церемонията.

Очаква се до края на деня всички отбори в двата спорта да проведат своите официални тренировки в зала "Конгресна".

Състезанията започват утре в 8:30. Първите изпълнения ще бъдат на участниците до 14, 16 и 18 години в спортната гимнастика.

Билетите за Световната купа по спортна гимнастика и акробатика са с цена от 3 лева и могат да бъдат закупени на касите на Двореца на културата и спорта, на Летния театър, както и в мрежата на Тикетпро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови