100% Бетуей Бонус – за кои спортни залози може да се ползва

OFFNews 21 март 2022 в 08:22 2588 0

Британският хазартен оператор Betway вече има правото да извършва дейност в България, след като компанията получи лиценз от Националната агенция по приходите. В резултат на това, платформата на Бетуей вече е отворена и към българските потребители.

Спортните залози са един от основните акценти в каталога на оператора, а своята игра можете да стартирате по възможно най-добър начин с актуалния бетуей бонус за нови клиенти. Той е в рамките на 100% до 200 лева и е достъпен за всички нови потребители.

Нека разгледаме по-подробно какво може да ни предложи Betway в своята секция със спортни залози:

Футбол

Както и може да се очаква, Цар Футбол е най-добре представен в платформата на Бетуей. Освен на българската Първа лига, можем да залагаме и на най-големите шампионати в Европа - Висша лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслига, Лига 1, Ередивизи и т.н. Разбира се, налице са още клубни надпревари като Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите, както и най-престижните международни състезания - Световно и европейско първенство, Копа Америка, Купа на африканските нации и други.

Феновете на дългосрочните залози могат да се развихрят и тук, защото Бетеуей предоставя възможност да залагаме за краен победител в различни първенства и турнири.

Тенис

По традиция тенисът е сред спортовете, предизвикващи най-сериозен интерес от страна на потребителите. Пригответе са за много емоции, защото в Betway можете да залагате на всички големи турнири от света на мъжкия и женски професионален тенис, но също така и на по-малки надпревари, където интригата също не липсва. Играта в реално време също е налична, позволяваща ви да залагате на мачове, които се провеждат в конкретния момент по различни точки на планетата.

Баскетбол

НБА, Евролига, Еврокъп, NCAAB - феновете на баскетбола имат достатъчно възможности за поставяне на залог в платформата на Бетуей. Както сами ще се убедите, операторът предоставя и достатъчно разнообразни пазари за различните срещи, за да бъдете и вие максимално гъвкави в своите предвиждания.

Електронни спортове

Електронните спортове, наричани още eSports, завземат все по-голям дял от хазартната сцена в световен мащаб. Интересът към видео игрите никога не е бил по-голям, а сега геймингът успешно се трансформира и в професия за най-добрите играчи на планетата. Ако електронните спортове са ваша страст, до такава степен и да залагате на тях, Betway може да ви предложи и тази възможност. Там ще откриете срещите от най-големите и престижни турнири в света, както и шанс за залози в реално време.

Какво още?

Разбира се, това не са всички спортове, които можете да откриете в секцията за спортни залози на Бетуей. В платформата ще намерите още спортове като бокс, ММА, хокей на лед, волейбол, конни състезания, снукър, Формула 1, хандбал, ръгби и т.н. Определено разнообразието от възможности не е никак малко, а опцията за залози в реално време би направила играта ви още по-вълнуваща.

Betway е нова компания на българския пазар, поради което очакваме с нетърпение да видим какво може да предложи тя на родните потребители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!