12 принципа, по които Кейт и Уилям възпитават децата си

OFFNews 07 ноември 2017 в 16:04 19604 1

Снимка Eastnews

Как наследникът на британския трон Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън възпитават децата си? Сайтът Bright Side е събрал наблюденията си върху живота на кралската двойка и откровения от интервюта на Кейт и Уилям, за да открои 12 принципа във възпитанието на малките принц Джордж (4 г.) и принцеса Шарлот (2 г.).

1. Синята кръв не означава безделничество

Четиричленното (засега) семейство разполага само с една детегледачка. Всички основни задължения по отглеждането на децата като хранене, къпане, разходки се поемат от двамата родители. В допълнение, Уилям е и работещ родител - пилот е на хеликоптер. Децата му са наясно с това.

Prince George spent the day at the Berkshire Petting Club with grandmother Carol Middleton! #PrinceGeorge #CaroleMiddleton

A post shared by Princess Charlotte (@hrhcharlotte_cambridge) on

2. Уважавай труда на другите

Внуците на кралица Елизабет Втора знаят от най-ранна възраст, че човешкият труд трябва да се цени - без значение дали става въпрос за труда на майката, приготвяща вечеря за семейството си, или на домашната помощница, която чисти къщата. Затова на Шарлот и Джордж не се позволява да се отнасят неуважително към поднесената им храна и да разхвърлят дрехите и играчките си навсякъде.

3. Семейството е най-важно

Дори на крехките 4 години, принц Джордж се грижи за по-малката си сестра, а по думите на херцогинята двамата вече са добри приятели. Децата са запознати с историята на семейството си и неведнъж са посещавали гроба на покойната лейди Даяна. Кейт и Уилям полагат усилия да прекарват възможно най-много време с наследниците си. Шарлот обича да готви с майка си, а Джордж да води разговори с баща си. Четиримата вечерят заедно, въпреки че доскоро традициите не са позволявали това.

4. Всеки може свободно са изразява мислите и чувствата си

Младите родители се опитват да развиват емоционалната интелигентност на децата си, като не им налагат излишна сдържаност.

”Гледайки как децата общуват помежду си в училище, разбирам, че поколенията сега растат в коренно различно време. Нашето поколение се измества от деца, които не се притесняват да заявят нещата, които ги безпокоят", казва принц Уилям.

5. Образованието е приоритет номер 1

Джордж и Шарлот обичат книжките. Майка им често ги води в музеи и галерии. Любимият им музей в Лондон е Природонаучният. 

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews