Правосъдие за всеки продължава протестите

OFFNews 03 ноември 2020 в 10:40 1633 0

Инициатива „Правосъдие за всеки" продължава традиционния си протест в сряда вечер пред Съдебната палата. Не се отказваме да говорим на висок глас за тежките проблеми в правосъдието, засягащи всеки един от нас, много от които изникват тихомълком, обявиха от инициативата.

Не се отказваме от искането за реформа в прокуратурата и оставка на главния прокурор сега! Не можем да чакаме до редовния избор за главен прокурор след още шест години!

Настояваме твърдо и неотклонно и за оставките на кадровиците от Висшия съдебен съвет! Те искат удобно да се приберем вкъщи и да забравим за оставките, това е техният сценарий, но ние не сме съгласни с него! Няма как да оставим една опасна и некадърна власт да се разпорежда със съдбите ни, защото това е опасно за правата ни и дори за здравето и живота ни!

Спазвайте противоепидемичните мерки и социалната дистанция, но не се отказвайте от свободата си, призовават от "Правосъдие за всеки".

Преди дни Отровното трио обяви край на протестите на площада и обясни, че тръгва по страната, за да прави комитети, и че се очакват други инициативи срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев. Въпреки това снощи граждани отново се събраха пред триъгълника на властта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!