Жената до Бареков: ББЦ не се продава

Ивайло Анев 14 март 2015 в 11:25 6789 12

Мария Календерска

Жената до лидера на ББЦ Николай Бареков - Мария Календерска, заяви, че партията не се предава, нито продава. Независимо, че в парламента остана само с един депутат.

"Николай бе предаден от безименни хора, отритнати от ГЕРБ, НДСВ и други партии. Те дойдоха наготово, но когато трябваше да защитават политиката на партията в парламента те избягаха", заяви Календерова.

Според нея всеки носи кръста си, но припомни, че те не са влезли като независими депутати.

"Такова нещо като БДЦ не съществува, те влязоха с гласовете на ББЦ", посочи тя.

"Росен Петров беше наречен "човекът, който успя да разсмее Борисов". Ако така иска да остане в историята, нека", каза Календерска.

"Депутатите от БДЦ са гласували в парламента в разрез на политиката на партията на Бареков", заяви още жената до Бареков.

"Те подкрепиха избора на премиер, с гласовете им бе приет закона за МВР, гласуваха за преминаването на пенсионните фондове към НОИ, за 16-те милиарда нов дълг. След тези гласувания някои от тях заеха постове в комисии. Нека хората сами преценят дали са се продали", заяви още Календерска.

Преди три дни Светлин Танчев и Георги Ковачев станаха поредните народни представители от ББЦ, които обявиха, че я напускат. Така Бареков остана на теория само с един депутат – съгражданинът му Мартин Иванов (известен с прякора Данона).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!