Зеленогорски: "Атака" и БСП обслужват чужди интереси

Нели Чолашка Последна промяна на 11 февруари 2015 в 10:21 3928 14

Найден Зеленогорски

"Опитите на "Атака" и БСП да застанат срещу единствената националноотговорна позиция и да обслужат чужди интереси ясно показва тяхната антибългарска и антиевропейска същност".

Това обяви в декларация от трибуната на парламента съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски по повод безбройните декларации на "Атака" и няколко на БСП, в които се твърди, че управляващите ни вкарват във война с разполагането на база на НАТО на територията на България. Националистите дори поискаха референдум за излизане от НАТО.

"България е пълноправен член на НАТО и изцяло разчита на неговите структури и организация за защита на своите граници и териториална цялост. Всяко манипулиране на общественото мнение с настройване срещу Северноатлантическия пакт и неговите защитни функции създава огромни рискове срещу националната сигурност на страната ни и е злонамерен опит да бъде пречупена ефективността на пакта през разколебаване на позициите на един от членовете", заяви Зеленогроски.

По думите му в този момент Народното събрание е длъжно да заеме смела и отговорна позиция, защитавайки националните интереси на страната и сигурността на гражданите.

Реформаторите настояват за:


Народното събрание да подкрепи усилията и мерките за ангажиране на съюзниците от НАТО, партньорите от ЕС и страните, с които България е сключила международни договори, за гарантиране на националната сигурност при пълното зачитане на суверенитета и законите на България и на целите и принципите на ООН;

НС и изпълнителната власт в постоянен диалог да продължат да работят за гарантиране на сигурността на страната чрез използване на механизмите и инструментите на НАТО и на ЕС;

България да декларира твърда позиция, че ще спазва всичките си ангажименти като пълноправен член на Северноатлантическия пакт;

Постигането на широк обществен консенсус за установяване на мир и стабилност в Европа и в целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.03 2015 в 12:29

ДО ВСИЧКИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ТУК! Поне се информирайте, преди да говорите глупостите на платените от САЩ и Запада купени медии! Информирайте се, следете фактите, а не ми плямпайте за рубладжии и подобни измислени от платените подлоги на Сорос клишета, защото водите България към война, ислямизация и пълно унищожение. Това е целта ви, явно, и няма да спрете докато не го осъществите.
https://alterinformation.wordpress.com/2014/03/17/93419506906/ - САЩ, ВОЙНИТЕ ИМ...
https://alterinformation.wordpress.com/2013/10/19/2894910040599660/ - ДЪЛГ НА САЩ КЪМ ДЪРЖАВИТЕ

http://kolevm38.blog.bg/izkustvo/2014/10/01/programa-za-iztrebvane-na-bylgarskiiat-narod.1301499

https://www.youtube.com/watch?v=Umuu2sUg7po-

11.02 2015 в 16:20

#07 Ей маймуно атакаджийска, "изборът" на България е направен още през 2007г.!!! Не сте вие, нито дъртите комунисти - руските подлоги, които ще поставят под съмнение избора на милиони българи, който са направили много отдавна! Мамицата ви мръсна, продажна, срам нямате ли бе, изроди съвеЦки????2

11.02 2015 в 14:34

Вече и червените баби не могат да си затворят очите пред факта, че Русия води война срещу България.

Агресорите от Кремъл създадоха про-руски партий у нас, преврат правиха, пропагандна ситема от тролове инсталираха. Атаките срещу една соверенна държава, членка на НАТО и Европейският съюз продължават на политическо ниво. Целта е дестабилизиране на страната, налагане на руската воля у нас и отслабване на Европа.

Докато оставяме безродници като Райчев да наливат отрова, ще търпиме последствията.

11.02 2015 в 13:49

забравяте и анти българската незаконна партия дпс !!!!

11.02 2015 в 13:07

АТАКА и БСП обслужват ПЛАТЕНИ В РУБЛИ ИНТЕРЕСИ!

11.02 2015 в 11:52

Явно ДЕМОНОКРАСТИТЕ, ЛИБЕРАСТИТЕ, ТОЛЕРАСТИТЕ, МУЛТИКУЛТУРАСТИТЕ, седерастите, герберастите и обикновените пеерасти са убедени, че "ролята на ДАНС" при ДЕМОНОКРАЦИЯТА е същата, както навремето РОЛЯТА на ДС време на социализма. Тоест ПОЛИТИЧЕСКА РЕПРЕСИИ и РАЗПРАВА С ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ. Типично комунистическо мислене.

Иначе не могат да се обяснят тези непрекъснати ПРИЗИВИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ над инакомислещите ПО ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ и форумите спонсорирани от "Фондация Америка за България". Надига се мътна вълна от внушения и АНТИКОНСТИТУЦИОННИ лозунги дори за ПОЛИТИЧЕСКА РАЗПРАВА С ПАРЛАМЕНТАРНАТА ОПОЗИЦИЯ.

Това е нов НОВ ВИД "демонократичен" ФАШИЗЪМ, зародил се под влияние на гьобелсовото пропаганда на ФАЩ и Четвъртия хилядолетен Райх. Омерзен съм.

11.02 2015 в 11:43

Съд и в затвора за държавна измяна. Има такива членове в наказателния кодекс....желание просто няма !

11.02 2015 в 11:35

А ти си конформистче, пък си дишаш спокойно.Никой няма право да си налага насила мнението над уж свободните индивиди, каквито би трябвало да сме. Обаче витае едно такова странно усещане, че не сме. Няма такова нещо като "единствената националноотговорна позиция ". Има право на свободен избор. 1984 all over again.