Уважаеми колеги Реформатори, да не си разказваме вицове през медиите

OFFNews 16 ноември 2014 в 10:55 5922 19

Снимка sds.bg

Мартин Димитров.

Уважаеми колеги Реформатори, да не си разказваме вицове през медиите, призова от личния си Facebook профил депутатът от РБ Мартин Димитров. 

Нека спрем шоуто през медиите, а и най-добрите вицове се разказват в малки компании далеч от прожекторите, категоричен е Димитров.

"Трудно се събира, лесно се разпилява. При всяко обединение на дясното започва зловеща битка за вкарване на разделителни линии. От нас зависи да запазим и надградим постигнатото. Част сме от ключово управление, което има шанс да свърши много работа. Да се променим и реформираме чрез множество срещи, дискусии и постигане на съгласие. По-добре да се видим колкото пъти е необходимо, вместо да си говорим през телевизиите" - призовава той.

Вицпарад

Вчера бившият вицепремиер и образователен министър Даниел Вълчев (ДБГ) отговори с вицове на нападките на здравния министър Петър Москов срещу Меглена Кунева заради декларацията на "Движение "България на гражданите", според която между партиите в Реформаторския блок има висока степен на недоверие.

Mинистър Москов я определи като саботаж срещу реформите, защото министрите, излъчени от Блока, имали нужда от ясна подкрепа за извършването им, а не от подобни сигнали. На въпрос защо Кунева му няма доверие той отговори с "Помните ли вица за една жена, която искала развод, защото след 4-годишен брак с комунист, останала девствена, а мъжът й казвал "Още утре ще го направим".

"Аз пък на г-н Москов, когото харесвам и уважавам, да му кажа един друг виц с най-приятелски чувства, подходящ за начина, по който ДСБ се опитва да реши въпроса с Реформаторския блок: "Кое е най-доброто средство срещу косопад? - Да си намажеш главата с мед, след една седмица пляскаш с ръце, мухите отлитат, но крачетата им остават", отговори Вълчев в предаването на Петър Волгин по БНР.

"Ние в момента сме точно като във вица за двете блондинки:

- Муцка, направих си втора дупка на ухото.

- И кво сега? По-добре ли чуваш?", коментира още Вълчев.

Хората очакват резултати, а не хаотично и нафукано говорене. Лидер не се избира, лидер се става, допълни той.

"Хората очакват от Блока не някой да се излъска с вратовръзка, а действия. Когато говориш за реформи, си говорител, а когато правиш реформи си реформатор. Имаме общи цели, но трябва да се действа с уважение към мнението на другите. Лидер не се става като надделееш с три гласа в групата", подчерта Вълчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!