Цачева обяви в Китай, че съдебната ни система е реформирана

OFFNews 29 юни 2016 в 18:22 6280 6

България има политическа стабилност, страната има реформирана съдебна система, данъчните условия, които предоставя, са много добри и има отлично подготвени млади специалисти, които биха отговорили на очакванията на инвеститорите.

Това обяви в Пекин председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Българска парламентарна делегация, водена от Цачева, е на официално посещение в Китай.

София е отлично място за привличане на чуждестранни инвестиции, изтъква още тя.

Председателят на Постоянния комитет на Пекинския градски народен съвет на Пекинското събрание на народните представители Ду Дъин е съобщил, че делегация от представители на ръководството на града ще участва в срещата на кметовете на столиците на страните от Инициативата за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа (16+1) през септември в София.

Убедена съм, че по време на форума в българската столица ще бъдат набелязани конкретни проекти между София и Пекин, които впоследствие ще бъдат осъществени, отговорила Цецка Цачева.

Надявам се, че обменът на мнения за постиженията на София през последните години – инфраструктурните проекти, метрото, реконструкцията на булеварди, ще представляват интерес за ръководството на Пекин и фирмите, които имат възможност биха могли да инвестират, добавя председателят на българския парламент.

Пекин е мегаполис с грандиозни мащаби, съвременен нов град, но въпреки това е съхранил духа и традициите от миналото. И София, и Пекин са градове с древна история и сътрудничеството между тях би дало добри резултати, обяснила още Цачева.

В състава на делегацията, която е на официално посещение в Китай, са заместник-председателите на Народното събрание Янаки Стоилов, Красимир Каракачанов и Явор Нотев, съпредседателят на Групата за приятелство България - Китай Димитър Бойчев, членовете на Групата за приятелство България - Китай Джейхан Ибрямов, Борислав Миланов и Росен Петров, председателят на Комисията по отбрана Михо Михов, заместник-председателят на Комисията по културата и медиите Ирена Соколова и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12884

6

Nimart

29.06 2016 в 23:02

Тетка в Китай, ай, ай, ай....

29217

5

Лопе де Вега

29.06 2016 в 21:37

Ама не я ругайте, тя не е виновна. Тетка просто не е разбрала, че съдебната система ЩЯЛА да бъде реформирана. Сама си го мисли, сама си вярва. Ми там не само тя е за лекуване.

Поздрав!

29585

3

Izalina

29.06 2016 в 18:53

Ахаахаахаха, да! И образователната също, здравната и тя и най-вече меверето. Пък данъците направо към отрицателни клонят.
Цъфтим цъфтим след прясно завършените реформи и най-вече в политстабиуност :D

Те китайците от Марс падат сякаш.

Ей, че забавна женичка, оправи ми вечерта!
Пък и убава компания си е подбрала за визитата - ненагледен отбор юнаци. Хах :)

13340

2

Blagodatka Dushanova

29.06 2016 в 18:36

Лъже гадината,лъже досущ като ШЕФА!Докато тази фалшива "дясна"партия герб е на власт,няма да има никакви реформи!А тя лъже!