Станишев: 4 деца гледа жена ми. Как да управлява България?

OFFNews 10 февруари 2014 в 22:22 13131 25

 Сергей Станишев
Сергей Станишев

Жена ми е майка на четири деца, две от които са малки. Едното в момента е болно. Тя по цял ден си стои вкъщи и го гледа. Как се управлява държава изобщо? Смешно ми е и ми е обидно, когато правят хората на луди български политици, които са били държавници. И господин Борисов, и господин Първанов би трябвало да знаят как се управлява държава. 

Това заяви пред bTV лидерът на БСП Сергей Станишев в отговор на вече изказаното в публичното пространство предпложение на Георги Първанов, че Моника Станишева в момента управлява държавата.

Стигам до извода, че има изключително много комплексирани мъже - политици в България. Като не могат да атакуват мен, атакуват семейството ми - това е много непочтено, каза Станишев.

На въпрос защо съпругата му Моника Станишева върна европари по спорен проект, лидерът на БСП каза, че в две писма Европарламентът се произнесъл ясно по казуса.

Проведена е прозрачна процедура, този проект е оценен като един от най-добрите. Във второто писмо пише, че няма конфликт на интереси. Живеем в ненормална среда, в политически изкривена среда, където всяка лъжа може да се използва, заяви Станишев, според когото жена му е върнала парите, за да избегне спекулации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!