Станишев: 4 деца гледа жена ми. Как да управлява България?

OFFNews Последна промяна на 10 февруари 2014 в 22:22 12007 25

 Сергей Станишев
Сергей Станишев

Жена ми е майка на четири деца, две от които са малки. Едното в момента е болно. Тя по цял ден си стои вкъщи и го гледа. Как се управлява държава изобщо? Смешно ми е и ми е обидно, когато правят хората на луди български политици, които са били държавници. И господин Борисов, и господин Първанов би трябвало да знаят как се управлява държава. 

Това заяви пред bTV лидерът на БСП Сергей Станишев в отговор на вече изказаното в публичното пространство предпложение на Георги Първанов, че Моника Станишева в момента управлява държавата.

Стигам до извода, че има изключително много комплексирани мъже - политици в България. Като не могат да атакуват мен, атакуват семейството ми - това е много непочтено, каза Станишев.

На въпрос защо съпругата му Моника Станишева върна европари по спорен проект, лидерът на БСП каза, че в две писма Европарламентът се произнесъл ясно по казуса.

Проведена е прозрачна процедура, този проект е оценен като един от най-добрите. Във второто писмо пише, че няма конфликт на интереси. Живеем в ненормална среда, в политически изкривена среда, където всяка лъжа може да се използва, заяви Станишев, според когото жена му е върнала парите, за да избегне спекулации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.02 2014 в 19:43

сигурно ги гледа със 35 лева на месец

12.02 2014 в 09:53

Това семейство няма ли да спре да използва децата за да си оправят персоналния имидж. Уж случайно единият родител ги вмъква в разговор по БТВ. А другият родител (Моника) взе "професионално" решение да си заведе децата (плюс бавачката)в сутрешно предаване, за да обяснява колко е онеправдана и да ги покаже на аудиторията. Изключително неморално от нейна страна. Какво пречеше да ги остави вкъщи с бавачката (двете са доста големи и със сигурност нямат нужда от бавачка) и да отиде сама да си чисти имиджа без да набърква децата. Но явно трябваше да проследим и уменията в хранене на малко дете в ефир и на живо. Много сме тези, които гледаме деца - може не винаги да са четири, но се справяме и без бавачки и без да афишираме тази си дейност. И болни ги гледаме - какъв героизъм.

11.02 2014 в 14:29

Супруга съм на три деца. С човекъ сбрахме пари и купихме триустаен партамент. Една вечер звани вратата. Званеца чука. Отварям- НИНДЖА. И без да кажа нищо , с карате в бъбреците. Дукът съ усета ми би два шамара с крак и един на детето в грабначния кош ! От ударната вълна отлитам 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема . Ако общината в града не вземе спешни мерки , ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно.

11.02 2014 в 13:14

A kak печели търгове в Европата?

11.02 2014 в 10:50

Не само 4 чужди деца да гледа тая жена, но да гледа и всички циганчета, има достатъчно пари и от първа частна банка и от далаверите след това. Да покаже това "семейство" Станишкови и благотворителност към бедните - резултат от 70 годишно управление на неговата партия

11.02 2014 в 10:38

Ще си позволя жълт коментар около лицето станишев. Ма жена ви г-н станишев може и да гледа 4 деца, но вие с вашия ляв сексоален уклон. 4 мъже ли гледате. И поркуа си мислите че държвата е, дупе на което вие можете да се радвате с перверзната си демагагоия и политика? Благодаря. и ме извинете за нецензорното и жълто съдържание на коментара. о.

11.02 2014 в 10:34

Как 4(четири),бре ?!? Да не искате да кажете,че тези уроди Станишеви се размножават с такова мракобесно темпо.Още 4 крадливи комунистически изрода растат в бърлогата.УЖААААС!Ама те двете бяха на курвата от предишните и тъпкачи май

11.02 2014 в 10:31

Що нещо е злобата ,та чак се пеняви!НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ с философията на Нане и Вуте!

11.02 2014 в 10:10

Стига глупости! Признай си най-накрая, че жена ти е по-голям мъж от тебе! И също, че върши твоите задължения в политиката.

11.02 2014 в 09:35

Защитниците на крадливото семейство Станишеви и останалите пладнешски хайдуци от шайката им също са клинични случаи на психопатия,
поради факта, че тяхна иманентна необходимост е да крадат, контролират, подчиняват, разрушават, диктуват живота на обществото.
Станишеви и шайката им са готови на всичко за да си доставят това извратено удоволствие. Няма престъпление пред което биха се спрели.
Представяте си какво биха направили с онези, които дръзнат да им се противопоставят, макар и с думи.
Ако имаха възможност биха ги вкарали в концлагери, където по примера на своите предшественици Димитър Станишев и Иван Буруджиев щяха да ги подложат на бавна и мъчителна смърт.