Симеонов: В общините на ДПС българите са роби

OFFNews Последна промяна на 10 декември 2014 в 18:47 7881 11

Валери Симеонов

В смесените райони, в районите, които са под контрола на ДПС, българите са под робство.

Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов пред bTV.

Не е нормално като влезеш в тези общини, да не можеш да чуеш българска реч. Като отидеш, първо те питат на турски: „Ти кой си?“. Там и в общините се говори на турски, а това има влияние вече и върху обществените поръчки, които се възлагат, подчерта Симеонов.

ДПС е една комерсиална партия, защото си купува гласове. Какво им харесват на ДПС в Монтанско и Видинско? Няма такова нещо, чудеса има само по Коледа. С автобуси ги извозват до областните градове, каза Симеонов.

Новоизлюпената партия ДПС има за цел да смуче от жизнените сили на държавата и за целта в нейните редици има хора от турското разузнаване, коментира съпредседателят на ПФ.

Валери Симеонов обясни, че на среща с правосъдния министър Христо Иванов е обсъдено предложение за създаване на смесена комисия, в която да се включат представители на Министерството на правосъдието, на МВР и на прокуратурата, за да се направят законодателни промени за наказанията на извършителите на битови кражби.

Циганската престъпност няма да остане ненаказана, подчерта той.

По повод възможното назначаване на Иво Антонов за зам.-министър на отбраната и информацията за това, че е почитател на Третия райх, Симеонов коментира, че всеки има залитания в младежките си години.

На въпрос за възможните кандидати за председател на комисията за култура и медии в парламента Симеонов отговори, че въпросът не е актуален и подчерта, че все още се обсъждат различни варианти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.12 2014 в 23:07

На ДПС тепърва ще им объркваме сметките. Предстоят да разберат от къде изгрява слънцето! Не гледайте отстрани ако имате себе си за хора, а не за скот и роби! Само това ще ви кажа.

13.12 2014 в 22:40

Да така е, ас съм от Кърджали вкъщи имаме двама роби българи, сега за нова година ще си купим още един роб българин, за градината, тука на пазара има голямо изобилие от роби българи.

12.12 2014 в 16:58

A zasto se govori vaobste na turski,pri ofizialen balgarski

12.12 2014 в 09:36

Хей,Балевски защо ни излъга да гласуваме за теб?Защо?
Ще гледаш следващият Парламент по телевизията си СКОТ!
АТАКА е партията...ВОлен е човекът...
Не вярваме на изфабрикуваните социологически прогнози на ГАЛЪП!

12.12 2014 в 02:00

А НАСЕЛЯВАЩИТЕ "ОБЩИНИТЕ НА ДПС" НЕ СА ЛИ БЪЛГАРИ?!! В коя държава живеят, чий хляб ядат?!! ДПС НЕ Е ЛИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ?!! ЧИИ ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА?!! Крайно време е да се започне да говори за единна БЪЛГАРСКА нация - с един език, с една култура, с една история, С ЕДНО БЪДЕЩЕ!!!

11.12 2014 в 13:31

НОВОИЗЛЮПЕНА БИЛА ДПС ей откачен престани да се вживяваш на някакъв какво си мислиш че прави скоро ще бъдеш във ъгъла със твоите структури пенсионерски погледни си твоята ненормална партия че сте от кол и въже събрани неграмотници и мушенници госодин В.С.

11.12 2014 в 08:32

В общините на дпс българите граднат наравно, особенно червените полуфабрикати герб

11.12 2014 в 01:41

А с изкупуването на всички водещи медии и чалгаризирането на населението ДПС смятат да ни потурчат и да изкривят ценностите и морала ни. 1300 джамии срещу 3000 църкви. Почти са готови, а медиите няма кой да им ги вземе. Така се инвестира с мисъл за в перспектива ;)

10.12 2014 в 20:25

В първият учебен ЧАС, на децата от тези региони,много внимателно но и ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО трябва да се обясни какво значи това,че българският език е официалният в страната.Към пълнолетни граждани от небългарска етническа група,които преднамерено и провокативно използват небългарски език ,трябва да носят съдебна отговорност.Проучете опита на Германия и изискването за езика.Не може български граждани да се правят на чужденци в Родината си ,водени от съмнителни мотиви..