Сидеров вилня в центъра на София (видео)

OFFNews 10 октомври 2015 в 07:51 27923 61

Снимка бТВ

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров развихри скандал в центъра на столицата тази нощ. Заедно с депутата Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици. 

На мястото пристигнали много полицаи, шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов. 

„Видях как доста пияният Десислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказва свидетелят Радослав Петров.

Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров й дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се, съобщи Нова тв. „Телефонът ми падна на 3 - 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова.

„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров. Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол. 

Служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол. Разследването на Сидеров и компания приключи след 4.30 ч., на мястото остана дежурна патрулка. 

Припомняме, че това е вторият подобен скандал с Волен Сидеров в същия район. През март миналата година той нападна трима младежи пред НАТФИЗ. И тогава очевидци разказаха, че лидерът на "Атака" е бил в нетрезво състояние.

Сидеров е подсъдим и в дело за хулиганство заради инцидента на летище „Варна“ от миналата година.

Видео: бТВ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!