Сидеров оприличи атентатът в Париж на нискобюджетна театрална постановка

Нели Чолашка Последна промяна на 14 януари 2015 в 11:01 7659 36

Волен Сидеров

"Ние бяхме свидетели на една театрална постановка в Париж. Тя беше нискобюджетна за разлика от онази на 11 септември 2001 г., която беше с повече средства, тип холивудска суперпродукция". 

Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров от трибуната на парламента по повод атентата от миналата седмицата в Париж, при който бяха убити карикатуристи и журналисти от сатиричното списание "Шарли Ебдо".

Стана ясно, че националистът се съмнява дали въобще е имало атентат и заловени терористи:

"Показаха ни едно нелепо клипче, казаха ни, че са убити едни хора, но не видяхме такова нещо. След това казаха, че терористите са застреляни, не видяхме също такова нещо. След това накараха целия свят да се възмущава.

Сидеров обаче се възмущавал от двойните стандарти и лицемерието.

"Не приемам да ми обяснят, че ислямски радикали в центъра на Париж провеждат тази операция те нямат никаква подкрепа от френските служби, американските и израелските служби", коментира още лидерът на "Атака".

После той обясни на колегите си депутати, че ислямският радикализъм не е роден от Корана, а от ЦРУ и САЩ дори са си признали този факт.

Сидеров се оплака, че управляващите искат да закрият телевизията му "Алфа", която единствена представяла истината.

От 2015 г. той очаквал само повече полицейщина и колониализъм"

.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.01 2015 в 13:25

Волен Сидеров е разхлопан чичак, ама е прав за едно нещо - сценарии си е отявлен, това,което се случва в Париж. И чак ми призлява от разни хора във фейсбук или по медиите, които се пишат Чарли. И толкова шум за това, никой обаче не говори за геноцида в Нигерия, нали? Чист сценарии е тоя Чарли, за да се засили влиянието и парите на едни хора, за сметка на други хора - данъкоплатците. Такива долни стратегии са познати и на САЩ, и на Израел, и на Русия...

14.01 2015 в 20:21

Тоя смешко все повече и повече се превръща в безмерно голям кретенясъл идиот !!!

14.01 2015 в 19:35

Този е толкова двуличен и фалшив,че ми се повдига от него!

14.01 2015 в 16:37

Рекламната кампания за новата, желана от "Някого" война, протича точно по описания във филма "Да разлаем кучетата" начин. Там е показано как се прави такава кампания, която във филма се казва "Старата обувка" - за американския уж "герой" - войник "в плен", когото САЩ уж тръгва да спасява и всички фалшификации за сглобяване на кампанията, че да се получи фонът "Марш на единството", т.е. "народът" "подкрепя правителството" си да води "война срещу лошите". Който е гледал филма знае какъв "герой" се спасява в "Да разлаем кучетата" и как се шият "легенди" за манипулиране на масите

14.01 2015 в 16:26

"Ако няма война, ще си направим; ако няма враг, ще си измислим; ако имаме телевизия, ще водим зрителите за носа."

Из филма на САЩ "Да разлаем кучетата"

14.01 2015 в 15:18

До боклука, дето вижда статисти зад лидерите на 58 страни от цял свят. МНОГО СТАТИСТИ, много нещо - 3 милиона статисти за неделен театър са си много пари да ги организираш и да им платиш. Това ще са олигарсите на Путин-само те имат такива пари. Или са петролните магнати от Близкия изток?

14.01 2015 в 15:14

Аз пък често срещам (случайно, понеже живея на "Славейков") това джудже невзрачно и смешно. Чудя се какво му харесват девойките на тоя, та му скачат в леглото?

14.01 2015 в 15:06

ЛЪСНА МАНИПУЛАЦИЯТА: СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ „МАРШИРУВАТ” В ПАРИЖ ПО ОТЦЕПЕНА УЛИЦА, ОТЗАДЕ ИМ … СТАТИСТИ.

В Германия се разгорещяват дебатите за манипулирането на някои от най-знаковите кадри от протестното шествие в Париж от страна на най-големите телевизии като обществена ARD. Фалшифицираните образи, показани между впрочем по цял свят, внушават, че световните лидери водят протестиращите.

Истината е, че е на лице поредната медийно-политическа инсценировка. От съображения за сигурност лидерите „маршируват“ по една отцепена улица, следвани плътно от статисти. Оттам-нататък – всичко е въпрос на перспектива на камерата и (не) съзнателна липса на рефлекси от страна на репортери и модератори.
Снимките са от блога на ARD, която трябваше да влезе в обяснителен режим след аргументираните обвинения на главната редакторка на лявоалтернативния taz.

14.01 2015 в 14:01

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/01/14/ot-nas-proizhojda-vseskovavashtiiat-teror-citat-ot-tainite-i.1330309

Тема за размисъл.

14.01 2015 в 13:48

@atanasowa Еваларката, како!