РБ решава утре дали да оттегли членовете си от комисията на Слави Бинев

Ива Оприкова 07 декември 2014 в 14:29 3439 0

Снимка Снимка: Ивайло Анев/OFFNews

Kазусът Слави Бинев ще събере РБ на заседание

Депутатите от Реформаторския блок най-вероятно ще оттеглят своите членове от Парламентарната комисия за медии и култура в знак на несъгласие срещу нейния председател Слави Бинев. Окончателното решение ще бъде взето на редовното заседание на парламентарната група утре. 

"Ще обсъдим и ще вземем политическо решение как да процедираме с участието си в комисията. Ще бъде приета и декларация. В личен план аз отдавна съм заявил, че бих напуснал комисията защото считам, че след целия обществен натиск и вълненията около личността на Слави Бинев работата на комисията е блокирана и тя не може да работи ефективно, а има да обсъжда важни проблеми.Тази своя позиция ще изразя и утре на заседанието и се надявам колегите ми от парламентарната група да решат да се оттеглим като членове заедно с г-н Борислав Миланов", коментира пред OFFNews.bg депутатът от РБ Иван Иванов.

Двамата представители на Блока има в комисията за медии и култура - това са Борислав Миланов и Иван Иванов, първият е зам.-председател, а вторият - редови член.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!