Quantcast

Радан, Гроздан, Иван и Дюран Дюран не решават сами за РБ

OFFNews Последна промяна на 18 ноември 2014 в 19:23 9475 43

Даниел Вълчев

Решенията за коалиционната политика на Реформаторския блок се вземат от разширения Граждански съвет на формацията. А не от едно лице. Било то Радан, Гроздан, Иван, Петкан, Дюран Дюран. Или който и да е. Ние трябва да започнем внимателно да си четем правилата, които сами сме приели и да ги спазваме.

Това заяви пред bTV проф. Даниел Вълчев от „Движение България на гражданите“.

В РБ сме различни хора, но трябва да се научим да живеем заедно. Ние в момента, в РБ, сме в криза на правилата. Ние на работим по правила. Изпълнителният съвет не се свиква - по неизвестни за мен причини. Част от колегите от ДСБ считат, че този орган не работи и не трябва да работи. Трябва да изясним и какъв е съставът на Гражданския съвет - защото много хора го напуснаха, а други се присъединиха, категоричен е той.

Не е някакво откритие, че има висока степен на недоверие между партиите в РБ. Считаме, че е редно да седнем и да го намалим това напрежение, каза Вълчев.

Задължително трябва да се проведе съюзен конгрес на РБ през следващата година. Правилата за този конгрес - за неговото свикване, квотите, начина на избиране на хората, дневния ред, трябва да бъдат изработени от Изпълнителния съвет на РБ. Изпълнителният съвет обаче от лятото не заседава, тъй като Радан Кънев в едно свое прословуто писмо каза, че има висока степен на недоверие между партиите, твърди той.

В съвременната демокрация има колективни тела. Какво като има едно лице, което се кичи с карамфил отпред? Да не би той да взема решения? Извинявайте, но нали има някакви колективни тела в съвременните партии, нали има някакви колективни органи? ЕС как работи като няма единен началник? Как така работи? Кой е началникът на ЕС? - попита Даниел Вълчев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.11 2014 в 20:14

довиждане, Кунева !
даже и да демонстрираш доблест и разкаяние, разказвайки от първо лице за габонското сафари - пак не ти вярвам. вече 25 години все такива "реформатори" ни оправят. време е за друг сценарий !

http://razuznavane.com/?p=2791

19.11 2014 в 13:23

Пръмова, Кунева и Кумчо Вълчо още по малко решават. Или толкова колкото е делът им в успеха ни на изборите. А той е под 1.5%. Capichi?

19.11 2014 в 12:41

Тролчета на ДС, Доганя, Вълчев и Пеевски, добър ден! Виждам, че сте се раздвижили. Пейстнали сте 50-60 пъти трите поста, спуснати от вожда и сте нажвъкали минустчета. Колко ви плащат? А дано да заработите за евтината биричка и бланширани картофки тази вечер.

19.11 2014 в 11:38

МАЗНИК!

19.11 2014 в 10:11

Когато умен човек трябва да защитава глупава кауза става изнервено. Нямаше нито аргументи , а този път и Мечо Пух не помогна. На Вълчев не му ляга ролята на the bad guy. Мислех, че се е оттеглил преди няколко месеца, а се оказа, че се бил засилвал. Интересно...

19.11 2014 в 09:48

Когато умен човек трябва да защитава глупава кауза става изнервено. Нямаше нито аргументи , а този път и Мечо Пух не помогна. На Вълчев не му ляга ролята на the bad guy. Мислех, че се е оттеглил преди няколко месеца, а се оказа, че се бил засилвал. Интересно...

19.11 2014 в 09:46

Wo ist der Fuhrer der mich fuhrt!
Поздрав за Радан,Гроздан,Иван и Дюран Дюран :

WOLFSHEIM

The sparrows and the nightingales

How long have you been free
In this world of hate and greed
Is it black?Or is it white?
Let’s find another compromise

And our future’s standing still
We’re dancing in the spotlight
Where is the leader who leads me?
I’m still waiting leaving home

And God is on your side!
Dividing sparrows from the nightingales!
Watching all the time
Dividing water from the burning fire…inside

Leave a light on in the night for me
That I can find you
Remember when we both were young
And reckless and so curious

Now you’re hiding from your child
A new day’s dawning
Remember that you felt alive…sometimes

And God is on your side!
Dividing cruelty from tenderness
Watching all the time
Dividing fiction from reality!

Wo ist der Fuhrer der mich fuhrt?
Ich warte immer noch…leaving home

And God is on your side!
Dividing soldiers from the fishermen
Watching all the time
Dividing warships from the ferryboats!

19.11 2014 в 09:35

Дани бой, подценяваш ни.Отдавна знаем, че докато вие се джафкате и си мерите невзрачните атрибути, решава Квазимодо - бай Делян.Делян Грозний и Отвратителний ще доизгребе половината останала държава. Или може би сте от платения миманс дето вдига пушек, та да не забележим грабежа.