Проф. Вучков: Борисов е натъпкал кабинета с жени, правителството трудно ще издържи

OFFNews 28 декември 2015 в 09:34 6378 4

Проф. Вучков: Борисов е натъпкал кабинета с жени, кабинетът трудно ще издържи

Трудно ще издържи кабинетът, ако издържи, ще е с много скърцане и недоволство, прогнозира проф. Юлиан Вучков в предаването „Тази сутрин” по bTV.

Според него премиерът Бойко Борисов е "натъпкал правителството само с жени"." Мъже не признава този човек", каза той и обясни, че дамите в кабинета си губят времето повече да ласкаят Борисов, отколкото да си вършат работата и да решават държавните проблеми.

За Реформаторите проф. Вучков каза, че са „дърдорковци” и „никога няма да влязат в парламента”. Считайте ги, че са умрели, коментира професорът.

Радан Кънев е смехотворен човек, живее в облаците, въздухообразен, фантазьор, няма чувство за реалност, далеч е от живота, коментира проф. Вучков.

За новия правосъден министър Екатерина Захариева професорът посочи, че с почти нулев юридически стаж и специалист по всичко.

Омбудсманът Мая Манолова е един демагог, лицемер, празнословна жена, много повече властолюбива, отколкото полезна за българския народ, а Лютви Местан мечтае за османска автономия на българска територия.

Всички премиери и президенти управляваха заедно с Местан и с Доган, ухажваха и Местан, и Доган. За щастие, българските мюсюлмани отдавна разбраха, че тези „догановци” ги търсят само за изборите и не обичат „догановци”, изтъкна професорът.

Българските политици не обгрижват мюсюлманите, ако полагаха максимални грижи за мюсюлманското население, то нямаше никога да мечтае за автономия, допълни той.

Доган е един въжеиграч, до края на живота си няма да си промени нрава. Той се изкара най-големия критик и изобличител на ЕС. Че той до вчера викаше „ура” за либералните европейски структури. До вчера се биеше в гърдите, че ДПС е европейска партия и изведнъж започна да говори срещу Европа, подчерта професорът.

Според него Местан е по-изявен туркофил, а Доган е прикрит туркофил. От никого не съм доволен, няма политик, който заслужава внимание, заключи той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови