Quantcast

Подсъдимият по "Костинброд" Росен Желязков стана съветник на Борисов

Юлиан Христов Последна промяна на 05 декември 2014 в 14:38 7166 9

Росен Желязков

Бившият главен секретар на Министерски съвет в правителството на Бойко Борисов през 2009-2013 година и в служебния кабинет на Марин Райков е назначен като съветник в политическия кабинет на премиера, съобщиха за OFFNews от пресслужбата на Министерски съвет. 

Желязков е назначен през седмицата и ще подпомага работата на някои от съветите в правителството, като един от тях е този за електронно управление, което се председателства от вицепремиера по коалиционната политика коалиционна политика и държавната администрация Румяна Бъчварова. 

Росен Желязков е подсъдим по аферата с костинбродските бюлетини. Прокуратурата го обвини в това, че не е изпълнил служебните си задължения като главен секретар на Министерски съвет, като не е осъществил контрол върху печатницата "Мултипринт" ООД за изработка и доставка на 8 343 000 броя бюлетини за гласуване.

В резултат са отпечатани допълнително 351 075 броя бюлетини, годни да послужат по предназначение, извън възложените по договора.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.12 2014 в 21:15

Тоя прелечя ня спер. . . .зоид,а тия смехурковци го връщат на работа.Грижа,грижа за верните изпълнители.

05.12 2014 в 17:51

БРАВООООО!!!

Много добро назначение!Такива......професионалисти трябва да си ги пазим като зениците!!!

Така се прави с хора които спазват закона.......ОМЕРТА:))))))))

Другата седмица се очаква да бъде назначена за председател на ВСС голямата специалистка в областта на Съдебните дела–Искрето Фидосова!:))))))

Вече е сигурно и назначението за шеф на БНБ и на СВЕТОВНО известния финансист......Мони Дянков!!:)))))Граждани от Кричим са видели вече прекрасната финансистка(секретарка) и сегашна възлюбена на Мони да се разпорежда в двореца на Симеон в Кричим който беше му отнет за да може Мони да има подходяща за гения му обстановка:)))

Очаква се и да продължи борбата за сваляне на “некадърника“ Цацаров и смяната му с един ВЕЛИК и доказано честен и неподкупен прокурор....естествено това е г-н Кокинов:))))))

Мисля, че няма нормален човек който да се съмнява, че скоро ще върнем на работа и другия ...гълъб спазил....ОМЕРТА....Ф.Златанов:))))))

Ако Писанка още се прави на разсеяна,Ц.Ц. ще му спретне едно СРС и айде аут!!Ако евентуално Большой Маргин не се навие за шеф на ДАНС предлагам са намерим Маленкий:))))))))))))))))))В краен случай ПАШАТА е.......винаги готов:))))))))

Предстой и избор на нов шеф на ДКВР понеже 9000лв. били малко на шефката, а имала и фобия от ..............яйца:)))))))))))
Митето КАРАТИСТА веднага е заявил желание да се „жертва“ за клета майка България:))))))


05.12 2014 в 17:41

"Ранобудните",събудихте ли се вече?

05.12 2014 в 17:04

Само на комунистическите лайномети не им стана ясно, че това беше нищо повече от активно мероприятие на тяхната любима партия...

Накрая набедиха някого с измислени обвинения само и само да не им лъснат посраните гащи, щото и цацаратурата замесиха и ако това всичкото беше се разбрало публично какво е на много чугуни щяха да им хвръкнат главите.

05.12 2014 в 16:56

Не бе, това с бюлетините в Костинброд беше инсинуация на Мая Манолова, момчето няма никаква вина, просто е искало да услужи малко на Боко и сега си получава наградата.

05.12 2014 в 16:08

Тюх, язък им на едни студенти, че щели да стават рано.
Само че "ранното будене" изобщо не означава, че са се "събудили".

05.12 2014 в 15:44

България, мафия с демокрация вътре.

05.12 2014 в 15:43

България, мафия с демокрация вътре.

05.12 2014 в 15:35

Къде сте ранобудни и "принципни" пиленца?