Мирослав Найденов твърди, че Калина Илиева го е натопила

ОFFNews 10 февруари 2015 в 22:16 17458 0

Мирослав Найденов.
Мирослав Найденов.

"Знаех, че срещу мен има действие от страна на Калина Илиева, вече мога да го заявя, тъй като делото приключи. Сигналът срещу мен е от нея, той съвпада с опита от моя страна да я отстраня, след като разбрахме, че е с фалшива диплома".

Това заяви пред bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

"Това са нейни контрадействия, но за съжаление службите са работили не по нейната фалшива диплома, а по набеждаванията ѝ. Вследствие тя се опитва да ангажира своите заместници с тезата си. Единият от тях дойде и призна тогава, че тя го принуждавала, него и останалите си заместници - да свидетелстват срещу мен. Единият не е поддал, другият е поддал, но след това си оттегли показанията, така че с това приключи досъдебното производство", каза още той.

Найденов добави, че въпреки щастливата развръзка на делото, за него са останали многото безсънни нощи и евентуалният край на политическата му кариера.

Бившият министър каза, че има доказателства, че той и други министри от миналия кабинет на Борисов са били подслушвани от Цветан Цветанов, като добави, че проблемът с подслушванията продължава да е актуален заради новия скандал с "червеите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови