Миков за Ненчев: Този министър е приключен, Борисов да го смени

Последна промяна на 02 октомври 2015 в 16:03 1772 3

"Този министър е приключен. Очевидно е, че той не може да се справи с тази отговорност. Най-добре е министър- председателят да предложи персонални промени в Министерски съвет.“

Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на пресконференция в Монтана.

Той подчерта, че в момента има сключен договор за ремонт на двигателите на самолетите, който не се реализира. По думите му всичко това е станало на база на споразумение от 2011 година по време на управлението на ГЕРБ.

„Когато сега се поставят въпроси, че цените били много по-високи, е малко смешно. Коментарите по отношение на цените не са верни, защото става дума за 10% възможно увеличение за целия период. Очевидно става въпрос за други интереси“, категоричен бе Миков.

Той заяви, че на много места кампанията започва с купуване на гласове и има информация от различни места за злоупотреби.

„Напрежението около тези избори вади някои от купувачите много на светло или бездействието на органите, които трябва да се занимава с това. Ако така България прави изборите, то нейната демокрация определено е в упадък. Ако целта на изборите е само да се стигне до властта, за да се разпределят някакви пари, то те стават безсмислени“, коментира още той.

Миков заяви, че в момента се събират нужните данни за случаите, а след това ще бъде уведомена и обществеността и съответните органи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.10 2015 в 18:59

Иначе какво бе миков ,ще дойдат танковете ли?Аман от алкохолици -бохеми и педераси във властта ,требва да им правят медицински прегледи за педерастия ,алкохолизъм и психически отклонения и след като са дали ДЪРЖАВНА КЛЕТВА и са се усрали да ходят като военните ,на военен трибунал,ако трябва и международен,защото там лабаво няма,а тука нашите съдии, заплетени с бившите-настоящи служби ще им бършат гъзовете винаги,освен ако не излезнат другите танкове ,ама ония от Ново село!Сган червена.....

02.10 2015 в 17:09

Аз мисля, че по-скоро Миков е приключен. Ама БСП не го сменя.

02.10 2015 в 16:25

Не ще да е вода това в шишето! Я Мики пияндето как се е втренчил у него кат петел у бобено зърно. :D Наздраве, бе, Мики, закУех се!