Костадинов, Сидеров и Евгени Минчев бранят Руската църква (снимки)

OFFNews 24 септември 2023 в 10:41 39297 21

Пиарът Евгени Минчев също бе сред протестиращите

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Волен Сидеров, Деница Сидерова и Евгени Минчев протестират срещу затварянето на Руската църква

Затварянето на Руската църква обедини лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, лидера на "Атака" Волен Сидеров и пиара Евгени Минчев, които протестираха заедно с десетки столичани тази сутрин. 

Бул. "Цар Освободител" е затворен, а на тротоара пред Руската църква бе отслужен молебен за отваряне на храма.

На 16 септември Северна Македония изгони трима руски дипломати и един руски свещеник заради шпионаж. Свещеникът е предстоятелят на Московската патриаршия в София - Васиан Змеев. След като България експулсира Змеев и още двама беларуски свещеници, външното министерство на Русия обяви, че "Св. Николай Мирликийски" ще затвори врати.

На 20 септември Костадинов отиде при протестиращите земеделски производители, които го изгониха с думите, че не желаят "Възраждане" да "яхва" протеста им. На 21 септември "Възраждане" бяха организирали национален протест с искания за оставка на правителството, на който обаче се явиха малко хора

Вчера Костадинов отново бе на протест - на миньорите и енергетиците, а за днес бе обявил в социалните мрежи, че ще отиде на служба в Руската църква по повод затварянето, без да призовава никого да идва. "Като свободен и независим българин ще отида в неделя в 10 ч. на служба в руската църква в София, дори и да не е отворена. Не призовавам никого да идва, защото това е нещо, което всеки сам си решава за себе си", написа той вчера. 

Публикация на официалната страница на Костадинов във Фейсбук днес

На демонстрацията присъства и лидерът на "Атака" Волен Сидеров, както и пиарът Евгени Минчев, който наскоро започна работа в телевизия "Алфа".

"Минута мълчание и отдаденост за вярата. С Волен Сидеров и неговото семейство!", написа Евгени Минчев и публикува снимка с Волен Сидеров.

Мъж в расо се представи като иподякон Атанас Стефанов и каза, че служи в Стамболийски, отправи ултиматум към ДАНС до 24 часа да върнат руските свещеници и български и руски свещеници заедно да отворят православния храм, пише БТА. Това е същият човек, който се опита да нападне Кирил Петков и Николай Денков, когато през юни 2023 г. отидоха в президенството, за да получат втория мандат.

Снимки: БГНЕС/Антон Станков

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

21

6екеr4о

25.09 2023 в 16:01

Извинявам се, продължавам: не ме интересуват и публичните/медийни негови изяви, тоя просто главата не го слуша, но все пак не съм убеден, че една кубинка, употребена по предназначение, няма да му намести чакрите!?

Пълни боклуци...

-529

20

6екеr4о

25.09 2023 в 15:58

Бъллгарските училища в окупираните области на УкраИна не са затворени, в тях просто е забранено да се преподава български език.

А с Минчев имах нещастието лично да се сблъскам и от опит мога категорично да заявя, че тоя е напълно изтрещял. Не ме интересува сексуалната му ориентация

2073

19

Johnny B Goode

24.09 2023 в 19:30

Какви ценнности бе, колега?
Единствената ценност за тези е копейката и за готови да си въртят задните части във всяка посока в името на тази ценност.
"Лорда" с брадичката като женски полов орган не е пед@л в смисъл на сексуална ориентация. Той е преди всичко душевен такъв и това го сродява с други такива душевни пед@ли и медицински случаи като Воленчо.

318

18

Valioka

24.09 2023 в 19:04

Ку-ку-ригу-у-у... Пазителите на семейните ценности протестират рамо до рамо с педе--с. Мъж с кръст напада и раздава правосъдие в разрез със Светото Писание. Хора мали и големи, призовават да не се политизира въпросът с изгонването на руски агенти в расо и да бъдат върнати та отслужват литургии и треби с пищови на зад-ни-ците си... Ку-ку-ригу-у-у...

-480

17

Октим

24.09 2023 в 18:48

В действителност късопиш кУпейкин, болен сидеров и вся остальная сган протестират срещу руските си господари, тъй като тази църква е българска, а руските гадове я затвориха! Но горките са толкова примитивни, че дори и това не могат да загреят и се излагат сами благодарение на малоумието си!

2073

16

Johnny B Goode

24.09 2023 в 17:26

Преброяване на лумпен-пролетариата е имало.
Някои не са се явили.

1005

15

ПР

24.09 2023 в 15:57

Жалки хора.И тримата.Е,русофил Малинов се е скрил.Нинова липсва.Дежурните моралисти Йотова или Шеф Радев-тоже.Има време за още ярост-на Митрофановна касичката явно е дълбока.

-1974

14

Владè

24.09 2023 в 14:30

Мургав евнухоид,дементен алкохолик,
миднайт градинков гей - стълба на руснячеството в България, мобилизационния капацитет на братушковците за София. Посланието е ясно - кой се изправя срещу прогресивната десница ( който може да я засенчи) . След като десницата клечи по площади и се моли и ривье, сама си намира еквивалента. Или може би пък не , кой знай.

205

13

REXX

24.09 2023 в 14:14

След като и Лорда се включи в дружинката съвсем лъснаха голите задници на Воленка и Костадинчето. Даже се канели на местните избори да се явяват заедно. Името на коалицията било "Възраждане чрез Атака отзаде". Бюлетината била номер 699 , в листата Костадинчето, Воленка и Лорда били точно един след друг на влакче. Така щели да се снимат и на рекламната си брошура.Деница щели да я оставят на последно място че била много мъжествена и им бъркала основното послание към таргет електората.

1000

12

Снежка

24.09 2023 в 14:09

Тази телевизия Алфа от какво се издържа? Само от реклами или е с платен абонамент?
 
X

Да помогнем на украинските деца!