Quantcast

Кадиев: Забравете всякакви лични амбиции за кариера, ако сте член на "Нормална държава"

OFFNews Последна промяна на 20 март 2016 в 14:06 3159 5

Забравете всякакви лични амбиции за кариера, ако изберете да бъдете член на партия "Нормална държава", това не е вашата партия, ние сме партия, за да дадем нещо. Ние сме от добрите. Така независимия депутат Георги Кадиев се обърна към учредителите на инициативния комитет (ИК) за създаване на новата политическа партия "Нормална държава".

Имам една мечта и се надявам тя да бъде и ваша мечта оттук нататък - "Нормална държава", каза още бившият депутат от БСП.

Целите на партията на Кадиев ще бъдат възстановяване на държавата и нейната роля във всички сектори, особено там, където няма инвестиции; подпомагане на перспективните частни производства чрез инвестиционни фондове като така ще се създаде и средната класа у нас. Третата основна задача пред бъдещата формация е връщане на българите от чужбина.

"Държава, която е последна по икономическо развитие в ЕС, не е нормална, за 27 години превърнахме тази държава в територия", каза Кадиев, цитиран от БТА. Той обърна внимание, че за последните 9 години, откакто сме в Евросъюза, Европа не е дошла в България, а българите - в ЕС. След 50 години други хора ще дойдат у нас и ще говорят на друг език, предупреди председателстващият ИК. И продължи, че сме страна, в която група фирми са си разделили обществени поръчки, а корупцията е в особено големи размери.

Той се обърна към бъдещите членове на партията с контрафраза на премиера Бойко Борисов: "И аз съм умен и нормален, и вие сте умни и нормални, и затова се разбираме". 

Кадиев декларира още и, че формацията ще работи за равнопоставеност в обществото, да няма разделение на бедни и богати.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.03 2016 в 21:14

Аман от комунисти представящи се за демократи.

20.03 2016 в 19:29

Кадиев наистина е умен и не подлежи на контрол ....не ми е ясно защо не го харесвате -може би защото ви управляват нискочели тикви и се разбирате с тях....аз бих му дал шанс...

20.03 2016 в 17:57

Държава в име на партия. Меко казано са малоумници които не правят елементарна разлика между държава и партия. Били от добрите хаха, то всеки може да каже че е от добрите и какво от това.

20.03 2016 в 15:40

Кадиев бил от добрите, така е, и жена му е от добрите, спечели поръчките за доставка на ток на 2 министерства.

20.03 2016 в 14:54

е да, ама ще имаме теб...