Христо Петров-Ицо Хазарта: В опитите си да направи добро Ал. Дунчев ще се закопае

Известният музикант ще мери сили с Бойко Борисов и Корнелия Нинова в 25 МИР-София

OFFNews 26 февруари 2023 в 11:07 7354 2

Хазарта

Снимка БГНЕС

Депутатът Христо Петров-Ицо Хазарта.

Изказванията на Александър Дунчев не помогнаха на неговата кауза, а по-скоро му навредиха. Има хора, които в желанието си да направят нещо добро, постигат обратния ефект, коментира Христо Петров-Ицо Хазарта от "Продължаваме промяната" пред бТВ.

В последните дни Дунчев обвини лидерите на политическата сила, от която беше депутат в 48-ия парламент, че превръщат формацията в образ и подобие на ГЕРБ. Повод за атаката му беше решението да не е водач на листата на новата коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" в Софийска област на предстоящите на 2 април предсрочни парламентарни избори. Беше му определено второто място, но все още не е ясно дали ще приеме или ще се откаже от вота.

"Защитавал съм каузите на Александър Дунчев много пъти. Всеки от нас има кауза, но не бива да поставяш собствената си пред общата. Събори ли мафията с тези си изказвания. Когато срещу теб има организирана машина, която има медии и институции, и ти да намираш задкулисие зад това, че някой те поставя на второ избираемо място в листата, а не на първо, това по-скоро ще те закопае“, заяви Ицо Хазарта.

Петров коментира и напускането на Иван Хрисантов от "Продължаваме промяната". Христанов беше основна фигура в казуса с граничния контрол на "Капитан Андреево" и бивш зам.-министър на земеделието. Според него финалните декларации на лидерите на парламентарните групи при закриването на 48-ото Народно събрание са показали неспособност да бъде чут "гласът на обикновения българин на селото и на града". По думите му това е бил парламент, който не е излъчил нито един лидер, и в което е доминирал езика на разделението и омразата. Наскоро обяви, че няма да е в листите на "ПП-ДБ" за предстоящия вот.

"Той (Иван Христанов - бел. ред.) има сериозни критики към тона в последното Народно събрание. Има и други виждания как да продължи пътя си", обясни Хазарта, без да навлиза в подробности.

Христо Петров ще води листата на ПП-ДБ в 25 МИР в София, където ще мери сили с лидерите на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3650

2

ImBlack

26.02 2023 в 21:04

Всъщност Хазарта, повлиян от личното познанство, малко меко изказва обективната истина.
Създаването на "скандал" от такава дреболия, че бил втори, а не първи, което еднозначно вреди на "каузата", поражда съмнения дали Дунчев изобщо притежава личностни качества и зрялост,за да се занимава с политика, камоли да води листа.

-1200

1

путин хуйло

26.02 2023 в 11:23

ежедневие в zадунайски циганистан.
 
X

Подкастът на OFFNews