Ексклузивно Коалиция ще има

Депутатът Настимир Ананиев стана зам.-председател на ДБГ

Ивайло Анев Последна промяна на 09 февруари 2015 в 19:58 4407 2

Депутатът от Реформаторския блок и трети заместник-председател на ДБГ Настимир Ананиев

Националният съвет на "Движение България на гражданите" избра депутата Настимир Ананиев за заместник-председател на партията, съобщиха от пресцентъра на формацията.

Ананиев ще бъде трети заместник на Меглена Кунева след Найден Зеленогорски и Димитър Танев.

Ананиев е народен представител от групата на Реформаторския блок в 43-тото Народно събрание, избран от 23 МИР-София. Ръководител е на Делегацията на Парламентарното измерение на Централноевропейската инициатива и е член на комисиите по транспорт, информационни технологии и съобщения и по външна политика.

Той беше човекът, който патентова марката "Реформаторски блок" в патентното ведомство в края на миналата година.

Членове на ръководството на коалицията не знаеха за акцията на Ананиев. От думите му тогава стана ясно, че не е уведомявал ръководството на Реформаторския блок, че името на коалицията ще е и търговска марка.

Попитан защо му е патентът, обясни, че щом установил, че името е свободно, решил да го запази от евентуални недоброжелатели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.02 2015 в 08:55

Най-после намериха постове за цялата си членска маса.

10.02 2015 в 04:46

ей таз новина чакахме! телфони звънят, от България, от САЩ, От Аустрия, От Сърбия и Ангола дори, По Сателитен телфон сенамерихме и с колега в Тихия океан, какво прави там-не каза, обаче ПИТА, какво става с НАЙ ВАЖНОТО, избраха ли заместник на Кунка Пръмова, кой е той! Летят каблограми, екрани светкат, запъхтени викачи разнасят пликовес последни сплетни все едно всеобща мобилизация, дискретно мигат лампички на които само ние, няколкото посветени знаем значението им - И ЕТО!! HABEAMUS PAPAM
у-у-у-уппс-с-с-с папа, не точно, по точно, папеса Меглена имаме, а сега имаме и corpus habeаmus in ani". Важно, важно, кой ше диша пръцканото от папесата♛, докато реши да ѝ бие текмето и мине в друга партия:)
Споко, държавата е в сигурни ръце.

Хайде и премиера да си вземе валидола, да захлупи цукалото с капака, да провери дали лампите са изгасени и да ляга спокойно.

Абе оффце, при цялата ми симпатия към вас като към единствения нормален сайт, отчитайки, че все пак задоволявате обществена, ане мoя или комутo и да е специфична потребност за информация как понягога ви иде на акъла такива микроскопически новини да ги съобщавате, като топнюз.
Таз партия-локва, жабунясалата и председателка и келешите ѝ заместници амеби имат по малко значение за България ДОРИ от таласъмите на професор Божидар Шопарски и перпериконските измислици на другия фалшификатор археолог.
И пак с една молба! Намерете бе хора, публикувайте - като четиво с продължение колосалната дисертацийка на Станишев. Дайте малко веселба на верните ви читатели.